2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگول سرچ کن غار بام بامه .روستای سیاسانه

2.اَزَه یا آزارک 

3.یلایق ایزیکی 

4.دره دم

5.روستای میلانلات 

6.آبشار 8 متری 

7.دریاچه قو جواهرده

8.روستای سلمل 

خیلی زیاده الان ذهنم آشفته هست یادم نمیاد 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
الان تو این فصلم قشنگه؟ نرفتم تاحالا

همیشه قشنگه 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
رامسر میخوایم بریم متل قو نزدیک نیست بعدم فقط اسم در کرده هیچ چیز خاصی نداره

دوهزار سه هزار چی

برو اونجا ماهی کبابی بخور عشق کن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
مرسییی♥️🌹

چندتا دیگه اضافه کردم اونام خیلی قشنگن

رستوران خوب نمیشناسی؟

ننه خاور

خاور رو رفتم رستوران رامسرم رفتم دیگه کجا هست

کافه کیجامون یا برکه سابق

برای صبحانه هم صبحانه ایرانی 

تو گوگول سرچ کن غار بام بامه .روستای سیاسانه 2.اَزَه یا آزارک  3.یلایق ایزیکی  4.دره دم ...

اهاا اینو میخاستم بگم

جواهرده دو سه باری رفتیم ولی فقط جاده قشنگی داره

چیز دیگه ای نداره یا من بلد نیستم؟

ته جاده میشه خود ده که یه پارک بزرگ داره جلو کبابی ها دیگه تهش همونجاس؟