germez مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 868 عنوان پروژسترون 59 بازدید | 3 پست پریودم عقب افتاده پلیکیست ام کمرم درد میکنه میتونم شیاف پروژسترون استفاده کنم یا امپول رو آزاد بخرم تزریق کنم هر دفه میرم دکتر جز پلیکیست چیزی نشون نمیده گاهی عقب میندازم دمنوشم خوردم فایده نداره خیلی سرد مزاجم کیا از شیاف پروژسترون استفاده کردن 1402/04/09 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3745 من امپولشو زدم ولی به خونریزی شدیدی افتادم که فشارم افتاد اصلا یه حال خیلی بد شدم بعد از هفت روز خونریزی شدید بهتر شدم ولی به غلط کردن افتادم اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
germez مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 868 من امپولشو زدم ولی به خونریزی شدیدی افتادم که فشارم افتاد اصلا یه حال خیلی بد شدم بعد از هفت روز خون ... من چن دفه امپولشو زدم اتفاقی نیفتاده میتونم آزاد بخرم؟ولی شیاف استفاده نکردم
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3745 من چن دفه امپولشو زدم اتفاقی نیفتاده میتونم آزاد بخرم؟ ولی شیاف استفاده نکردم من اقدام بودم تاخیر داشتم دوروز بی بی چک زدم منفی بود رفتم پیش ماما داد گفت باردار نیستی برو بزن دوتا امپول داد ازاد فکرنکنم بدن باید نسخه باشه اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ