2777
2789

اگه زنده می موند چند سال بعد ازاد میشد چون پدر حق ولایت بر فرزند داره. اما مادرش با اینکه شریک در قتل بود بیشتر براش زندان بریدن.

مادرشم انقدر سالها تحت استبداد اون مرد روان پریش زندگی کرده بود، مشکل روحی پیدا کرده بود.

از وحشتناک ترین چیزایی که تو عمرم دیدم و هیچوقت یادم نمیره، فیلم تو آسانسور این مادر و پدره

قابل توجه اوناییکه زاییدنو امتیاز می دونن و معتقدن زاییدن لیاقت میخواد

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
میخواست نکنه ، اگه اینجوریه هر کی از راه برسه بچه اش بکشه و مجازات نشه ؟؟ به نظرت منطقیه ؟؟  ل ...

اآره منم موافق بودم ک قصاص بشه روح و روانم تا مدتها خراب بود وقتی کلیپش رو دیدم

شیرازی ام😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اآهان یعنی قاضی هستیم حکم بدیم اجرا کنیم؟! خوبه.ماها خدا نیستیم  اینجور کارا و این.جور حکمارا ...

خانوم میگم خود قانون  ک برگرفته از قران این اجازه رو داده!!!

یعنی اگر کسی دست شمارو قطع کرد شما میتونی بگی دیه نمیخوام باید دستشو قطع کنن

اگر اسید ریخت بگی اسید بریزن

اگر کشت بگی میخوام بکشم حتی خودتم بکشی بدون دادگاه و قاضی فقط زندانی داره چون طبق قانون کشتن کسی که شما ولی دمش هسی برای شما قصاص نداره

این قانون قصاص هرچی!!!انگشت دست پا تکه تکه شدن همه  برگرفته از قران 

اگه اطلاعات ندارین دیگه پافشاری رو حرفای غلطتتونم نکنید !!!

خانوم میگم خود قانون  ک برگرفته از قران این اجازه رو داده!!! یعنی اگر کسی دست شمارو قطع کرد شم ...

ااصلا نفهمیدی من چی گفتم برای خودت هی تایپ میکنی 

چ اصراریه برو قصاصش کن خو

پاچه.منم از دهانت در بیار!

دیگ ریپ.نزن ک جواب نمیدم ضایع میشی

شیرازی ام😅

میخواست نکنه ، اگه اینجوریه هر کی از راه برسه بچه اش بکشه و مجازات نشه ؟؟ به نظرت منطقیه ؟؟  ل ...

نه خود قانون این اجازه رو داده یکی چشم تو کور کرد تو میتونی چشم شو کور کنی یا عوضش دیه بگیری

سیلی بهت زد بهش سیلی بزنی 

ااصلا نفهمیدی من چی گفتم برای خودت هی تایپ میکنی  چ اصراریه برو قصاصش کن خو پاچه.منم از دهانت ...

وقتی سطح و درک و منطق ندارین جای اطلاعات غلط مثل الان سکوت کنید 

من جواب میدادم تا کسی با اطلاعات غلط شما گمراه نشه

البته ک با ادبیاتتون ادب و سوادتون مشخص هرکسی باخوندنش متوجه میشه!!!!