2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواب خیلی به پر شدن صورت کمک میکنه ماست ‌‌‌‌غذاهای نشاسته ایی و آجیل هم بد نیست.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من دارم جوانه گندم میخورم جواب گرفتم . صبحا هم چهار قاشق ژله

من خیلی ژله خوردم فایده ای نداشت 

تا چاق شدم و صورتم چاق شد 

الان دارم ورزش میکنم ۲ کیلو کم کنم صورتم لاغر شد 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
من دارم جوانه گندم میخورم جواب گرفتم . صبحا هم چهار قاشق ژله

جوانه گندم رو چقدر می‌خورید و کِی؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
من خیلی ژله خوردم فایده ای نداشت  تا چاق شدم و صورتم چاق شد  الان دارم ورزش میکنم ۲ کیلو ...

من هم جوانه گندم دارم میخورم هم ژله صورتم چاق شده حالا نمی‌دونم از ژله اس یا جوانه 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
خواب خیلی به پر شدن صورت کمک میکنه ماست ‌‌‌‌غذاهای نشاسته ایی و آجیل هم بد نیست.

خوابم اصلا تنظیم نیست😑🤦🏻‍♀️

جوانه گندم رو چقدر می‌خورید و کِی؟

ده دقیقه بعد نهار دو قاشق پودر جوانه میریزم تو ی پیاله ماست بهم میزنم میخورم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...