2777
2789
عنوان

معجزه

102 بازدید | 9 پست

یه دوست دارم پسره 😔سرطان داره از همه چیز ناامید شده دلش میخواد بمیره سرطان ریه داره همش قلیان میکشه که زودتر بمیره میگه هیچ امیدی دیگه به زندگیم ندارم و تقریبا از طرفه دکترا هم ناامید شده میخوام واسش چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو بگیرم میدونم اون هیچ نوع مراقبه ایی رو انجام نمیده ولی من همه مراقبه رو تا ۴۰روز انجام میدم به نظرتون اگه اون نماز نخونه و مراقبه هم انجام نده و خیلیم لجبازه قلیانو ترک نمیکنه امام حسین کمکمون میکنه؟؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا اخه اون پسره بدی نیست 😔فقط از دنیا ناامید شده اون دلش میخواد بمیره هیچ امیدی نداره

ببین عزیزم....میخوام این حرفمو بزاری جلو چشمت این پسر رو رها کن عزیزم ....ناامیده؟؟/خانواده داره...ترسیده ؟؟ خاواده داره ...ببین گل دختر رفتار  و اعمال تو در زندگی من نقشی نداره ...اما لطفا فاصله بگیر 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

سلام ،شما همونی هستی که دوست پسرتون قرار بود بیاد خاستگاری خانواده مخافت دارن؟

به جای چله شکر گذاری بیست و یک روزه کن با خدا راحت حرف بزن و فکر کن او اتفاق ها افتاده بعد هر روز بابت رسیدن به پارتنرت و خوب شدنش شکر گذاری کن و بنویس یعنی فکر کن اون اتفاق افتاده 

خدا مرسی که دادی باورمون🕊............................... آقایون پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

ببین عزیزم....میخوام این حرفمو بزاری جلو چشمت این پسر رو رها کن عزیزم ....ناامیده؟؟/خانواده داره...ت ...

دلم میخواد یه کاری کنم بازم امیدش به زندگی برگرده مادرش کمتر غصه بخوره دلم میخواد واسش ختم بگیرم که سلامتیش برگرده 😔ولی حالا تو این حرفو میزنی نمیدونم واقعا چی بگم

دلم میخواد یه کاری کنم بازم امیدش به زندگی برگرده مادرش کمتر غصه بخوره دلم میخواد واسش ختم بگیرم که ...

میترسم از راهی که داری میری....میترسم ار مسیر تو ضربه روحی روی دوشت باشه...فاصله بگیر اما براش دعا و چله بردار....اما اما اما سعی نکن دلداری بدی ...چون غرق در احساس حتی به دروغ خودت میشی و اونموقع کار از کار گذشته

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
میترسم از راهی که داری میری....میترسم ار مسیر تو ضربه روحی روی دوشت باشه...فاصله بگیر اما براش دعا و ...

راست میگی عزیزم حق با تو سعی میکنم بیشتر ازش فاصله بگیرم😔