2777
2789
عنوان

ترسناک

115 بازدید | 12 پست

دیشب تاپیک زدم کسی نیومد باز میزنم

سلام بچه ها خوبید 

من ی مدت بود هی رو دست و پام کبود میشد 

خوابای بد میدیدم 

ارتباطم با نامزدم همش بد میشد الکی دعوامون میشد .نصف شب از خواب میپریدم

بعد من برای مادر بزرگم ک تعریف میکردم گفت باید بیای بریم پیش ی زنی از این چیزا بلده 

منم کلی مسخره کردم گفتم تو قرن چندیم مگ ک برم تو اینکارا 

خلاصه مادر بزرگم منو زور کرد گفت بریم 

منم بهش گفتم میرم اونجا مسخرش میکنم 

خلاصه رفتیم . یهو زنه دراومد گفت ی جن عاشقت شده .

بچه ها توروخدا نرید سمت این چیزا از وقتی از پیش زنه اومدم بدتر شدم .اینا همش چرت و پرت میگن برای منافع خودشون معلوم نیست چ بلایی سر ما میارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حتی اگه وجودداشته باشه همین که بهش ایمان بیاری وحسش کنی توزندگیت دخیلش کنی بدبخت میشی نادیده بگیرش اونم اگه باشه میره قدرت مطلق خداست تاخودمون نخواهیم چیزیمون نمیشه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
عزیزم حتی اگه وجودداشته باشه همین که بهش ایمان بیاری وحسش کنی توزندگیت دخیلش کنی بدبخت میشی نادیده ب ...

آره بخدا منم اصلا اعتقادی ندارم همش میگم کاش قلم پام میشکست نمی‌رفتم با مادر بزرگم

آره بخدا منم اصلا اعتقادی ندارم همش میگم کاش قلم پام میشکست نمی‌رفتم با مادر بزرگم

عزیزم خب حالاکه رفتی یه دعامیگرفتی داشتنش بهت حس خوب میده بهرحال توبهم ریخته ای ازنظرروانی که اینجوری شدی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

حالتای شما رو داشت

بعد یه خانمی گفت ۷تومن میگیرم حلش میکنم

به هزار سختی جور کردیم و دادیم و دقیقا بدتر شده و افسرده تر 

فکر کن یه پسر با موقعیت ۱۰۰خواستگارشه میخواد آخر تیر آزمایش خون برن فقط داره ایراد میگیره و روزی ۳بار به قول خودش گریه میکنه