2777
2789
عنوان

دوست دارم زودتر مستقل شم

80 بازدید | 10 پست

من سنم هنوز ب سن قانونی نرسیده ولی خیلی دوست دارم زودتر مستقل شم خودم ی درآمدی داشته باشم زیر ۱ تومنم باشه در آمده اوکیه حتی🥺

شب و روز بهش فکر میکنم..شما راه حلی ندارین!کاری واسه این سن پیشنهاد نمیدین؟که زودتر مستقل شم

پیشنهادی ندارم به نظرم فعلا اگه بهت پول میدن بی خیالش شو کلاسای مختلف برو مثلا زبان ،شنا 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم ۱۷ سالشه پارسال تو اینستاگرام یه کاناله بود بعد بهش متنای طولانی میداد اینم ترجمه میکرد و تقریبا هر دو یا سه صفحه رو ۵۰ تومن میداد ولی کانالشو دیگه نداره

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
پیشنهادی ندارم به نظرم فعلا اگه بهت پول میدن بی خیالش شو کلاسای مختلف برو مثلا زبان ،شنا 

زبان خوندم تموم کردم آیلتس هم گرفتم

کلاس طراحی هم میرم 

اره پول بهم میدن ولی خب خودم درامد بیشتری دلم میخواد

خواهرم ۱۷ سالشه پارسال تو اینستاگرام یه کاناله بود بعد بهش متنای طولانی میداد اینم ترجمه میکرد و تقر ...

وای چ خوببب

نمیتونین اصلا پیداش کنین واسممم؟ترجمه میتونم بکنم🥲

وای چ خوببب نمیتونین اصلا پیداش کنین واسممم؟ترجمه میتونم بکنم🥲

نمیدونم دقیق عزیزم ولی تو اکسپلور سرچ کن درامدزدایی شاید پیجی بیاره❤

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻