2777
2789
عنوان

بارداری

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من الان طبق سونو هفت هفته و یک روز هستم و نمیدونم نه هفته تموم شد برم سونو شکمی یا صبر کنم ۱۲ هفته برم ان تی 

چون ۳۱ خرداد ک رفتم واژینال بهم گفت جنین تشکیل نشده برو ده روز دیگه بیا .هزینه ها هم زیاد شده نمبدونم چیکار کنم .... میگم یهو دوازده هفته برم ام تی بهتر نی؟

مامان یه دخمل گوگولی

هزینه زیاده مادر جان از چیزای دیگه بزن

از سونو سلامت جنین نزن

۸هفته و ۱ روز برو برای بررسی سلامت قلب و ...

ان تی هم ۱۲ هفته و چند روز برو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه زیاده مادر جان از چیزای دیگه بزن از سونو سلامت جنین نزن ۸هفته و ۱ روز برو برای بررسی سلامت ق ...

سلامت قلب و اخه نمیگن فقط میگن مثلا تشکیل شده یا نه ...نمیدونم 

مامان یه دخمل گوگولی
سلامت قلب و اخه نمیگن فقط میگن مثلا تشکیل شده یا نه ...نمیدونم 

دستت درد نکنه. بارداری داخل رحم یا خدای نکرده خارج رحمی ، بررسی وجود هماتوم، منظمی یا نامنظمی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه زودتربری اینقدر سونورو محکم فشار میده که چیزی ببینه که نگو

خودمم دوس ندارم زود برم میدونی اخه کفت اک قلب تشکیل نشه بچه خودش سقط میشه .مهم این بود ک ببینه خارج رحمی نباشه که لوله آسیب ببینه...حالا من میگم تا دوازده صبر کنم یهو برم ان تی الان ان تی ۶۰۰ تومنه .واژینال هم ۳۵۰ .... خب یهو برم ان تی بهتره 

مامان یه دخمل گوگولی
دستت درد نکنه. بارداری داخل رحم یا خدای نکرده خارج رحمی ، بررسی وجود هماتوم، منظمی یا نامنظمی 

نه عزیزم خارج رحمی‌نبودم هفته پیش رفتم خب ... اتفاقا هماتوم کوچیکی هم دید ک گفت خیلی مهم نیست . 

مامان یه دخمل گوگولی
نه عزیزم خارج رحمی‌نبودم هفته پیش رفتم خب ... اتفاقا هماتوم کوچیکی هم دید ک گفت خیلی مهم نیست .  ...

شما تصمیمتو گرفتی دیگه

خیر باشه انشالله