2777
2789
عنوان

میخام...

138 بازدید | 15 پست

سلام چیکار کنم کمتر غصه بخورم ،،به آدم ها بی احساس شم،،به پسری ک من و بازی و میده قول ازدواج داده یه روز هست یه روز نیست،به آدمایی ک با زخم زبون دلم و شکستن،به مشکلات زندگی فکر نکنم،خسته شدم از فکر و همه چیز که ضمیر ناخوداگاهمه،،واقعا بریدم از زندگی و خودم و ادما،،،فقط میخام هیچی واسم مهم نباشه،،خیلی هم تلاش کردم اما نتونستم ک احساساتمو قایم کنم،یا اینکه حاضر جواب باشم

اون پسری که بهت قول ازدواج داده نیستش بهش امید نبند  دستت انداخته به قول خودپون تو اب نمک خوابوندتت

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نباید عجله کنی کار پیدا کن و مدام خودت مشغول کن سعی کن یه سوره حای کوچیک هرروز بخونی عمیقا از خدا کمک بگیری راهش باز میشه برای هر چیزی ما محبت از دیگران گدایی میکنیم در صورتی که عشق باید خودمون داشته باشیم

اول اینکه نباید عجله کنی کار پیدا کن و مدام خودت مشغول کن سعی کن یه سوره حای کوچیک هرروز بخونی عمیقا ...

اره خوب نیست عشق و از کسی گدایی کنی خودم خسته شدم،اصن،،،خونوادم راضی نمیشن برم سرکار

بگرد کاری پیدا کن در منزل هنری یاد بگیر مدرک مربیگری ورزشی بگیر خودتو قوی کن 

اره پسره لیاقتمو و نداره،،،ترم دو دانشگاهم،،اگه کلاس والیبال جایی برم خوب میشه

بعد شش ماه تو بودی وابسته نمیشدی؟

من یکسال خورده ای تو مجازی بودم با یکی هر بار پیش قدم میشدم برای خواستگاری کردن ی بهونه میاورد قهر میکرد تا چند هفته باز دوباره روز از نوع  اخرم فهمیدم برای سرگرمی میخوادو قصد ازدواج. نداره سعی کن وقتی ی چیزو میدونی و میفهمی هی اشتباه پشت اشتباه نکنی من میفهمیدم فصدش ازدواج نیست اما هر بار خودمو فریب میدادم که الان شرایط نداره یا اینجوره اونجوره، کسی که شرایط ازدواج نداره ببخشید بیخود میکنه بگه قصدم ازدواجه و طرفو معطل خووش بکنه و برای سرگرمی خودش که ببخشید بخواد فقط روز و شبشو فقط ور ور کنه و از اینده های تخیلی و دروغش حرف بزنه  

البته الان دیگه مد شده اسمش شده جدیدا دوست اجتماعی، البته من مجازی با کسی دوست بودم و تجربه دوستی از نزدیک نداشتم و نمیخوامم داشته باشم چون پایان خوبی نداره

من یکسال خورده ای تو مجازی بودم با یکی هر بار پیش قدم میشدم برای خواستگاری کردن ی بهونه میاورد قهر م ...

منم مجازیه،،یه دفعه خوبه یه دفعه سرش جای دیگه گرمه سین نمیکنه،،،میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟