2821
2789
عنوان

گند زدم گننننند

277 بازدید | 21 پست

سلام 

شبی تا پنج اینا درس میخوندم بعد پنج خوابیدم و هشت بود یهو مامانم اومد که از قلم چی زنگ زدن آزمون داشتی و غایب شدی و زود بیا 

منم نمی‌دونستم امروز ازمونه یعنی کلا تو برنامه۳۰تیر آزمون هستش برا همون بدون آمادگی رفتم نگو آزمون هدیه بودش شانسی زدم و راستشو بخواین تقریبا همشو جواب دیدم 😐🙂🥲😂 یعنی ری...دم 

میگم چی میشه؟منظورم اینه من مشکلی ندارم باهاش چون می‌دونم قرارع جبران کنم 

ولی از اونجا به خانوادم نگن که عرضه نداشته؟یا نندازتم بیرون؟

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی خبرنداشتم دیگ .ب مادرتم همینو میگی

اونا اصن فک نکنم بپرسن 

کلا عادت ندارن درمورد اینجور چیزا بپرسن

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
قلمچی که انداختنی نیست خودت با خونوادت صحبت کن پشتیبان زنگ میزنه ولی معمولا با خودت صحبت میکنه

عزیزم شُما میدونی ک باید از چ زمانی قلمچی‌روشروع کرد؟ از دهم؟ قیمتشم میدونی شما تقریبلا؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اوووو قلم چی هنوز هست؟ 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
قلمچی که انداختنی نیست خودت با خونوادت صحبت کن پشتیبان زنگ میزنه ولی معمولا با خودت صحبت میکنه

پشتیبان زنگ بزنه چی میگه؟بعد اینکه به شماره خودم زنگ میزنم یا خونه؟چون هم شماره خودمو دادم هم خونه هم بابام

عزیزم شُما میدونی ک باید از چ زمانی قلمچی‌روشروع کرد؟ از دهم؟ قیمتشم میدونی شما تقریبلا؟

من سال ۹۱ کنکور داشتم گلم و یادم نیست از هزینه هاش

خودم فقط سال آخر رو شرکت کردم

من سال ۹۱ کنکور داشتم گلم و یادم نیست از هزینه هاش خودم فقط سال آخر رو شرکت کردم

نتیجع ی کنکورتون خوب‌شد؟ ب چیزی ک میخواستید رسیدین عزیزم؟ 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
پشتیبان زنگ بزنه چی میگه؟بعد اینکه به شماره خودم زنگ میزنم یا خونه؟چون هم شماره خودمو دادم هم خونه ه ...

من اون زمان شماره خونه رو داده بودم و به خونه زنگ میزد، حتی بقیه هم اگه جواب میدادن میگفت گوشی رو بدن به من و چیزی بهشون نمیگفت

حرف زدنشم اینجوری بود مه فلان درسو خوب زدی، اون یکیو کم زدی، نسبت به دفه قبل بهتر یا بدتر شدی، تمرکزت رو بذار روی فلان درس و... 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز