2777
2789
عنوان

کسایی ک باردان بیان سوال دارم

149 بازدید | 19 پست

بچه ها کی بی بی زدید مثبت شد

من خیلی تخمدان سمت راستم تیر میکشه کمر درد دارم بی حالم

چندروز دیگ هم باید پریود شم بنظر شما پریود میشم یا باردارم تجربه هاتونو بگید 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوروز‌ قبل‌  پریودم‌ از‌ دادم‌ مثبت  دراومد‌ دردپریودی‌ خیلی  شدید‌ داشتم‌

من پنج روز ب پریودم مونده کی بزنم بنظرت

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

من هی میگفتم پریود میشم دردا دقیقا مثل پریود بودن ولی چون اقدام نداشتم ناخواسته بود بی بی ام زدم میگفتم کاذبه ازمایش دادم اخر

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
منی ک ۹روزه عقب انداختم و علایم پریودی دارم اما خبری نیس

تست نزدی

من پنج روز ب پریودم مونده کی بزنم بنظرت

منم درد تخمدان داشتم که قبلنا نداشتم

بخاطر تجربه بارداری قبلیم که با درد تخمدان فهمیدم بلهههه

۴روز مونده بود بی بی کم رنگ

رفتم آزمایش مثبت بود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منی ک ۹روزه عقب انداختم و علایم پریودی دارم اما خبری نیس

خب چرا چک نمیکنی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم درد تخمدان داشتم که قبلنا نداشتم بخاطر تجربه بارداری قبلیم که با درد تخمدان فهمیدم بلهههه ۴روز ...

بنظرت منم فردا تست بزنم 

بنظرت منم فردا تست بزنم 

بزن

ضرر نداره بنظرم