اینکه بخوای کاری رو شروع کنی کسی بهت ایمان نداشته باشه جز خودت
مهم نیست چه کاری باشه شغلی که خودت بخوای شروع کنی تصمیمی که خودت بخوای بگیری و هیچ کس میاد بهت بگه میشه و میتونی
فقط خودتی و خودت
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖
حالا من برعکسم.کلی ادم دورم هست که بهم انگیزه میده برو جلو تو میتونی اما من اعتماد به نفس ندارم
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
عزیزن این حرفت رو خیلی قبول دارم ولی درسته که مشورت کار خوبیه و شاید بعضی وقتا اطرافیان نمیخوان ما شکست بخوریم ولی اول راجع به شروع هر کاری خوب فکر کن تمام زوایای اون کار رو بسنج و بعد که با عقل یه راه رو انتخاب کردی حتماً به توانایی های خودت اعتماد کن اون کار رو شروع کن. اگه بی فکر کاری شروع کنیم ضرر میکنیم و اگه همیشه با بدبینی به همه چی نگاه کنیم بازم ضرر میکنیم خودت و تواناییت رو باور کن