2777
2789
عنوان

چقدر سخته

218 بازدید | 8 پست

اینکه بخوای کاری رو شروع کنی کسی بهت ایمان نداشته باشه جز خودت

مهم نیست چه کاری باشه شغلی که خودت بخوای شروع کنی تصمیمی که خودت بخوای بگیری و هیچ کس میاد بهت بگه میشه و میتونی 

فقط خودتی و خودت

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

°°نمیاد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من برعکسم.کلی ادم دورم هست که بهم انگیزه میده برو جلو تو میتونی اما من اعتماد  به نفس ندارم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

عزیزن این حرفت رو خیلی قبول دارم ولی درسته که  مشورت کار خوبیه و شاید بعضی وقتا اطرافیان نمیخوان ما شکست بخوریم ولی اول راجع به شروع هر کاری خوب فکر کن تمام زوایای اون کار رو بسنج و بعد که با عقل یه راه رو انتخاب کردی حتماً به توانایی های خودت اعتماد کن اون کار رو شروع کن. اگه بی فکر کاری شروع کنیم ضرر میکنیم و اگه همیشه با بدبینی به همه چی نگاه کنیم بازم ضرر میکنیم خودت و تواناییت رو باور کن