hayat_75 مدیر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 887 عنوان کیا کولر گازی دارن بیان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 30 پست کولرمون خیلیییییی سرد میکنهدما رو ۲۰ هستالان من اگه بخوام اینقدر سرد نکنه باید کمتر کنم این عدد رو یا بیشتر؟یعنی از ۲۰ بیام پایین گرم تر میشه یا سرد تر؟ 1402/04/09 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 بیشتر.مثلا۲۸ یا۲۶ یا حتی ۳۰ مگه بخاریه🤣 ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 من روی ۲۹ و ۳۰ میزارم چه خبره ؟جدی میگید؟آخه شهر ما ۳۰ بشه گرمه کولر میزنیم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مامان_منتظر۲ عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2444 چه خبره ؟جدی میگید؟آخه شهر ما ۳۰ بشه گرمه کولر میزنیم متوجه نشدم چی ۳۰ بشه؟کولر ما بزرگه نمیدونم چند هزاره ولی بزرگه.همین ۳۰ هم میزارم یکی جلوش بخوابه یخ میزنه.بیشترین عددش هم ۳۱ هست
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 متوجه نشدم چی ۳۰ بشه؟ کولر ما بزرگه نمیدونم چند هزاره ولی بزرگه.همین ۳۰ هم میزارم یکی جلوش بخوابه ی ... شهر ما دما ۳۰ بشه ما کولر روشن میکنیم یعنی گرمه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مادرکوچولوماهان عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 699 مگه بخاریه🤣 عزیزم خنده نداره .دمای ۲۵ تا ۲۸ بهترین دماست.من گاهی روی ۳۰ هم میذارم که خیلی سرد نکنه.
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 عزیزم خنده نداره .دمای ۲۵ تا ۲۸ بهترین دماست.من گاهی روی ۳۰ هم میذارم که خیلی سرد نکنه. برای ما که آخر گرمای شهرمون ۳۰درجه است خیلی خنده داره ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مادرکوچولوماهان عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 699 مگه بخاریه🤣 سواد داشته باشی میدونی که گرمای بخاری باید بالای شصت هفتاد درجه هست و سی درجه دمای خیلی بالایی نیس.یه دمای معتدله.حالا شما بخند و خوش باش به بی سوادی خودت
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 سواد داشته باشی میدونی که گرمای بخاری باید بالای شصت هفتاد درجه هست و سی درجه دمای خیلی بالایی نیس.ی ... بخشید دکتر جان😂 ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 فدات مهندس جان.😂😙😙 مرسی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 ببخشید من تند صحبت کردم وقت پریودیم بود.خخخ نه بابا من ناراحت نمیشم بالاخره حالات روحی هر روز و هر کس متفاوته ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مادرکوچولوماهان عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 699 نه بابا من ناراحت نمیشم بالاخره حالات روحی هر روز و هر کس متفاوته آفرین خوشبحالت.حالا من خیلی زودرنجم.بخصوص بعد بچه دار شدنم بدتر شدم.راه حلشم نمیدونم
farzane1375 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 11245 برای ما رو 26 عالی نگه میداره برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64525 آفرین خوشبحالت.حالا من خیلی زودرنجم.بخصوص بعد بچه دار شدنم بدتر شدم.راه حلشم نمیدونم تمرین کن لزومی نداره خودت رو سر هر حرفی عصبانی کنی اگه مذهبی هستی تا ذهنت درگیر شد صلوات بفرست یا ذکر بگو اگه نه شعر بخون بلند بخون که حواست پرت بشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ