moh7 مدیر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1973 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست سلام دوستان من خودم دانشجو معلمم دو سال دیگ معلم میشم ی خواستگار دارم ک اون معلمه معلم ریاضی خونه داره ولی ماشین نه تک فرزند هم هست همه چیزش خوبه بنظرتون ازدواج معلم با معلم خوبه طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود 1402/04/09 | 05:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12902 بهش خیلی فکر میکنم چون بنظرم همکاریم هم درک میکنیم خونه داره پدر مادرش هم پشتشن ب احتمال بالا قبول ک ... اگه اخلاقاتون به هم میخوره، شغلش واقعا عیبی نداره گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9420 داروسازی رو ول کرده؟😄خیلی درامد داره که حتی اگ بخواد مسئول فنی بشه هم ماهی میتونه ۵۰ تا در بیاره س ... هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب کلاس دارهنمیدونم جلسه ای چند میگیرن ولی میگفت درآمد من از فیزیک و کنکور خوبه دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
del_banoo عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1552 میدونی خواسته سیس ثروتمندها را داخل فیلما بگیره که مست می کنند و مدل بالا سوار میشن زده همه چیو ... 🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا فک کنم فاز مایه دارارو برداشته بوده...ای وای چقدر ناراحت کننده خدا بیامرزه. خداروشکر بچهاش عاقبت بخیر شدن