2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
الانم شکر کن که اینو خریدین برادرشوهرم صدو بیست سهم ارثشو گرفت هر خونه ای پیدا میشد زنش ایراد می گر ...

آره پاقعا بخدا ازبس اثاث کشی مردم کامیون اثاث مشی میبینم حالم بد میشه. خدا رحم کرد اینو خریدیم وگرنه برا همیشه مستاجر میموندیم. خدا براشون بسازه.خیلی سخته

وای خیلی بده.... آدم بیشتر از ضررهایی که کرده از این حرص میخوره که سرکوفت و نیش ک کنایه هاشون واس ما ...

آفرین . خوب گفتی .

خودشم میدونه تقصیر خودشه ولی ذات مردها اینه که عصبانیت از دست خودشون را سر یکی دیگه خالی کنند . کلا مقصر کردن دیگران تو ذات آدمیزاده همیشه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خیلی بده.... آدم بیشتر از ضررهایی که کرده از این حرص میخوره که سرکوفت و نیش ک کنایه هاشون واس ما ...

وای همسایه مام 206 مدل پایین داشتن همین بود.هر چی خرجش میکردن باز مشکل داشت. اینقدر خانومه حرص میخورد که نگو.اگه میتونید بفروشید پراید مدل بالاتر بخرید.

هیچی مثل سرکوفتهاشون نیست.آدمو داغون میکنه

آفرین . خوب گفتی . خودشم میدونه تقصیر خودشه ولی ذات مردها اینه که عصبانیت از دست خودشون را سر یکی د ...

اخه ادم حرصش میگیره من داشتم پولشو چندبرابر میکردم با عقل من پیش رفته بود بخدا با همون ۴۰۰تومن جوری چیده بودم صاحب ویلاش کنم. خودش مست خورده عرق کرده همه چیو ب باد داده حتی ماشین خود منم رفت. بعد سرکوفت میزنه ینی میخوام خرخره شو بجوئم

وای همسایه مام 206 مدل پایین داشتن همین بود.هر چی خرجش میکردن باز مشکل داشت. اینقدر خانومه حرص میخور ...

۲۰۶ مام اذیت میکنه از بعد عید تاحالا ۳۸تومن خرجش کردیم.  قبل عید تو گرونی خریدیم کلی هم خرجش کردیم الان اومده پایین. خیلی ضرر کردیم خواهر اصلا نمیدونیم باید چیکار کنیم🥺🥺

میفهمم واقعا میدونم من خودمم معلمم ماهی ۶ تومن دستمو میگیره میذونم برای من بیشتر شخصیت طرف مهمه و ای ...

اره اگه کلاس خصوصیای شوهرم و مدرسه غیرانتفاعی نبود از گشنگی میمردیم🥺

چون من پولم را خرج خورد و خوراک نمیکنم  وگرنه حقوق بازنشستگیش جوابگو نیست

🤣

۲۰۶ مام اذیت میکنه از بعد عید تاحالا ۳۸تومن خرجش کردیم.  قبل عید تو گرونی خریدیم کلی هم خرجش کر ...

ای وای 

همسایه ما هم هی خرجش میکرد باز خراب میشد‌ ظاهرش خیلی شیک بودا ولی فنی مشکل داشت.

بنظرم بفروشید چون بازم ضرر میکنید.اونام با ضرر فروختن ویه پراید سرحال خریدن.بعدش دیگه راضی بودن.

ای وای  همسایه ما هم هی خرجش میکرد باز خراب میشد‌ ظاهرش خیلی شیک بودا ولی فنی مشکل داشت. بنظر ...

فک کن شوهر من بعد از اون همه ماشین صفر و مدل بالا بیاد پراید سوار شه... همین ۲۰۶ هم با کراحت سوار میشه عارش میاد

فک کن شوهر من بعد از اون همه ماشین صفر و مدل بالا بیاد پراید سوار شه... همین ۲۰۶ هم با کراحت سوار می ...

چی بگم...زندگی خیلی بالا و پایین داره...گاهی آدم مجبوره...ولی خب مردا رو نمیشه مجبور کرد تا سر خودشون به سنگ بخوره.بفهمن.

چی بگم...زندگی خیلی بالا و پایین داره...گاهی آدم مجبوره...ولی خب مردا رو نمیشه مجبور کرد تا سر خودشو ...

دقیقا... الان من باز میترسم بهش پیشنهادی بدم اگه بد بیاره منو رسوا میکنه 

ای وای  همسایه ما هم هی خرجش میکرد باز خراب میشد‌ ظاهرش خیلی شیک بودا ولی فنی مشکل داشت. بنظر ...

چون تو گرونی خریدن و حالا افت کرده و کلی هم خرجش کردن براشون سخته

اونم بعد از چند ماشین مدل بالا

اخه ادم حرصش میگیره من داشتم پولشو چندبرابر میکردم با عقل من پیش رفته بود بخدا با همون ۴۰۰تومن جوری ...

میدونی خواسته سیس ثروتمندها را داخل فیلما بگیره که مست می کنند و مدل بالا سوار میشن

زده همه چیو به فنا داده 

بازم خدا را شکر ضرر به جون نخورده

دور از جون دخترعموم اول جوانیش با دو تا بچه شوهرش تصادف کرد و از دست رفت . دست تنها بزرگشون کرد . فکر کنم دوتاشون مهندسی قبول شدن و دخترش ازدواج کرد .انگار دیروز بود . بیست سال مثل باااد گذشت

ضرر به جون نخوره ان شاءالله 

اره اگه کلاس خصوصیای شوهرم و مدرسه غیرانتفاعی نبود از گشنگی میمردیم🥺  چون من پولم را خرج خورد ...

🥺🥺🥺

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
شوهر من معلمه درآمدش کمه.تقریبا هیچی از وسایل خونه خراب بشه نمیتونیم بخریم.فقط به خورد و خوراک میرسه ...

یه جوری میگی انگار بقیه حقوق نجومی دارن

بقیه مردمم خیلی هاشون حقوق کم و زندگی سختی دارن کار ثابتم ندارن تازه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️