2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
ببین صرفا بخوای معلمی بکنی و با اون حقوق گذران زندگی داشته باشید باید از خیلی چیزا بگذری یعنی نه تف ...

دیقا من بااین ک خانمم و معلمم مشاور تحصیلی هم هستم همین خواستگارم ساعتی ریاضی تدریس میکنه و اموزش بورس

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیقا من بااین ک خانمم و معلمم مشاور تحصیلی هم هستم همین خواستگارم ساعتی ریاضی تدریس میکنه و اموزش بو ...

خب دیگه این خیلی خوبه 

کارش تو تدریس خصوصی بگیره

کلی میتونه درآمد داشته باشه

تو شهر ما معلم فیزیک داریم که داروساز هست ولی کلا ول کرده داروسازی رو و صرفا فیزیک کنکوری درس میده 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خدانکنه عزیزم. تازه این یه گوشه از ضررهایی بود ک کردیم یه پارس ۹۷ و ام وی ام ۹۴ و یه سرویس طلا و یه ...

میدونم چی میگی گلم🥲😀ولی بازم خدا برای هم حفظ تون کنه ایشاللله همش برگرده شغل همسر شما چیه؟

خب دیگه این خیلی خوبه  کارش تو تدریس خصوصی بگیره کلی میتونه درآمد داشته باشه تو شهر ما معلم ...

ریاضی،فیزیک،زبان،فلسفه،شیمی دروس فوق پر درامدی انپ

خب دیگه این خیلی خوبه  کارش تو تدریس خصوصی بگیره کلی میتونه درآمد داشته باشه تو شهر ما معلم ...

داروسازی رو ول کرده؟😄خیلی درامد داره که حتی اگ بخواد مسئول فنی بشه هم ماهی میتونه ۵۰ تا در بیاره

سود داروخونه ک دیگ خیلی بیشتره

میدونم چی میگی گلم🥲😀ولی بازم خدا برای هم حفظ تون کنه ایشاللله همش برگرده شغل همسر شما چیه؟

شوهر من تو کار دکوراسیون کابینته کارگاه هم داشت. حتی کارگاهشم‌جمع کرده الان سیار کار میکنه. کلا عقل درست حسابی نداره همه چیو ب باد میده، قدر داشته هاشو نمیدونه‌ فکر و عقل اقتصادی نداره

شوهر من تو کار دکوراسیون کابینته کارگاه هم داشت. حتی کارگاهشم‌جمع کرده الان سیار کار میکنه. کلا عقل ...

حیف شغلش خیلی خوب بوده😂شمام نزن تو سرش گناه داره

ممنون عزیزم😂چرا خوشبحال معلما ک حقوق شون کمه

منظورم ازینکه گفتم خوشبحالشون 

بخاطر حقوق و مسائل مادی نبود 

کلا ادب و فرهنگ و شخصیت معلما رو دوس دارم(حالا گاها توشون آدم منفی هم پیدا میشه ک کاری به این دسته ندارم )

بچه ای ک پدر و مادرش معلم باشه به بهترین نحو تربیت میشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بخدا بیش از یک میلیارد و پونصد ضرر کردیم حساب کن دیگه خودت.... یه آدم چقدر میتونه بی کفایت باشه

چرا اینقدر نسنجیده اقدام میکنه

فک میکنم شوهرت از این ادماست که میخواد ی شبه راه صدساله رو بره

بخدا بیش از یک میلیارد و پونصد ضرر کردیم حساب کن دیگه خودت.... یه آدم چقدر میتونه بی کفایت باشه

وای میفهمت شوهر منم اینطوریه.خیلی از دستش حرص خوردم.تازه زبونشم سر من درازه که تو باعث شدی فلان ضرر رو کردم