2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
شوهر من معلمه درآمدش کمه.تقریبا هیچی از وسایل خونه خراب بشه نمیتونیم بخریم.فقط به خورد و خوراک میرسه ...

میدونم خودمم معلمم واقعا درامدمون کمه 🥺ولی معلم ریاضی میتونه جای دیگ کار کنه همسر شما معلم چ مقطعیه؟ من خودم ابتداییم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
جدی؟

والا ب خدا چند سالته؟ 

بنظرم قبول  کن خیلی هم خوبه همه دوس دارن شوهر شاغل داشته باشه درظمن اگه قبول نکنی ی روزی میررسه همینم نمیاد اون وقت کاسه چه کنم چ کنم دستت نگیریا  خیلی ها دوست دارن زندگی اینجور داشته باشه وقتی همه چیزش رواله  چرا ک نه؟ مگه ما از زندگی چی میخوایم؟ 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ب خدا چند سالته؟  بنظرم قبول  کن خیلی هم خوبه همه دوس دارن شوهر شاغل داشته باشه درظم ...

بهش خیلی فکر میکنم چون بنظرم همکاریم هم درک میکنیم خونه داره پدر مادرش هم پشتشن ب احتمال بالا قبول کنم

نظري ندارم فقط زندگيت بايد روي روال خاصي باشه چون حقوق معلما مشخصه خيلي زياد نيست 

اندازه کارمندها حقوق میگیرن بعلاوه اینکه کلی در سال بیکارن و میتونن شغل دوم داشته باشن. کدوم شغلی جز معلمی اینجوریه؟

.                                                                  
والا من خواستگار مهندس داشتم ادم بی ثباتی بود .. ولی ایشون تو این مدت خیلی معقول رفتار کردن همکاریم ...

اينكه اخلاقي ادم درستيه مهمه ، و واقعا ميگم به خودت سطح خواسته هات و،،، واقعي نگاه كن كه بعدها نه از ايشون توقع زياد داشته باشي نه سرخورده بشي 

معلمي رو با كارگري مقايسه ميكني من نسبت به مشاغل ديگه گفتم مثل پزشكي و بعضي مهندسي هاو،،،، 

ب خدا بعضیا همینم  ندارن(:

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

منم یه دوست دارم معلم دبستانه، خواستگاراش همه معلمن، ولی قبول نمیکنه میگه من که یه زنم با حقوق معلمی ...

میدونم منم معلم ابتداییم درامدمون واقعا کمه ولی جایگاه اجتماعی خوبی داره باور کنید من خواستگار داشتم ماهی ۸۰ میلیون درامدش بود لوازم خونگی میفروخت ولی ادم نبود..

والا ب خدا چند سالته؟  بنظرم قبول  کن خیلی هم خوبه همه دوس دارن شوهر شاغل داشته باشه درظم ...

ی آن حس کردم خواهراون خواستگاره هستی 😂😂😂

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اندازه کارمندها حقوق میگیرن بعلاوه اینکه کلی در سال بیکارن و میتونن شغل دوم داشته باشن. کدوم شغلی جز ...

حقوق كارمندي خيلي خوبه ؟؟ نهايتا در بهترين حالت يه زندكي واقعا متوسط 

خودممم معلم حقوق دارم ایشون تو بورس هم فعالن و شغل دومم دارن

مطمئنی روی شغل دوم میمونه؟

شوهر منم موقع خواستگاری شغل دوم داشت ولی بعدها اصلا دیگه نرفت سر کار.

اینکه تابستانها و عیدها خونس یا کلا ساعات زیادی تو خونس معمولا باعث اختلاف میشه.هیچ وقت نیست که مثلاً ماموریت بره و همیشه هست.من دوست داشتم صبح نیرفت عصر میومد.

اينكه اخلاقي ادم درستيه مهمه ، و واقعا ميگم به خودت سطح خواسته هات و،،، واقعي نگاه كن كه بعدها ...

من خواسته هام بیشتر عاطفی اند پدرم وکیله وضع مالی مون خوبه شکر خدا ولی اخلاق حرف اوله

مطمئنی روی شغل دوم میمونه؟ شوهر منم موقع خواستگاری شغل دوم داشت ولی بعدها اصلا دیگه نرفت سر کار. ا ...

بله شغل دومشون اموزش ریاضی کنکوره نمیدونم والا منم دو به شکم😂💔