2777
2789
عنوان

ازدواج

1714 بازدید | 137 پست

سلام دوستان من خودم دانشجو معلمم دو سال دیگ معلم میشم ی خواستگار دارم ک اون معلمه معلم ریاضی خونه داره ولی ماشین نه تک فرزند هم هست همه چیزش خوبه بنظرتون ازدواج معلم با معلم خوبه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظري ندارم فقط زندگيت بايد روي روال خاصي باشه چون حقوق معلما مشخصه خيلي زياد نيست 

خودممم معلم حقوق دارم ایشون تو بورس هم فعالن و شغل دومم دارن

نظري ندارم فقط زندگيت بايد روي روال خاصي باشه چون حقوق معلما مشخصه خيلي زياد نيست  

چرا اینجوری میگی چرا کمه  شکر خدا ماهانه میاد حساب آدم اگه کارگری  ک بهتره  خیلیا همون حقوق معلمی هم  ندارن 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

چرا اینجوری میگه چرا کمه  شکر خدا ماهانه میاد حساب آدم اگه کارگری  ک بهتره  خیلیا همو ...

معلمي رو با كارگري مقايسه ميكني من نسبت به مشاغل ديگه گفتم مثل پزشكي و بعضي مهندسي هاو،،،، 

چرا اینجوری میگی چرا کمه  شکر خدا ماهانه میاد حساب آدم اگه کارگری  ک بهتره  خیلیا همو ...

حکم من ۷۹۰۰ حکم ایشون ده دریافتی مون رو هم میشه ۱۵

منم یه دوست دارم معلم دبستانه، خواستگاراش همه معلمن، ولی قبول نمیکنه میگه من که یه زنم با حقوق معلمی ب هیچیم نمیرسونم یه مرد با حقوق معلمی چجوری میخواد زندگی بچرخونه. البته دوستم توقع بالاس

واقعا

شوهر من معلمه درآمدش کمه.تقریبا هیچی از وسایل خونه خراب بشه نمیتونیم بخریم.فقط به خورد و خوراک میرسه.مسافرت نمیشه بری مگه جای ارزان بری چون با خقوق معلمی نمیشه حای تر و تمیز بری.

هلاصه سطح زندگیت بطور واضحی با بقیه فرق داره 

معلمي رو با كارگري مقايسه ميكني من نسبت به مشاغل ديگه گفتم مثل پزشكي و بعضي مهندسي هاو،،،، 

والا من خواستگار مهندس داشتم ادم بی ثباتی بود .. ولی ایشون تو این مدت خیلی معقول رفتار کردن همکاریم حس میکنم میتونیم همو‌درک کنیم