2777
2789
عنوان

عذاب وجدان💔💔

166 بازدید | 10 پست

توروخدا بیابم منطقی نظر بدین من می‌خوام جداشم ولی همیشه نسبت به همسرم خیلی عذاب وجدان دارم روزای خوبی هم باهم داشتیم اخلاقای خوبم داره ولی بداش خیلی بیشتر به چشم میاد زندگیمو آواره کرده من خودم می دونن واقعا نیاز به روانشناس دارم عقلم میگم جداشم چیه این زندگی همش فکرو خیال بی پول منت خانوادم واقعا خیلی ناراحت میشم اصلا مسولیتی درقبالم ندارن نمیدونم چرا زود کارای بدی که درحقم کرده یادم میره من واقعا اینو میدونم بدون اون زندگیم آروم تر ولی واقعا خیلی دلم به حالش میسوزه نمیدونم چیکارکنم

عزیزم منم ۱ سال و نیمه خونه پدرم زندگی میکنم 

از همسرم جدا شدم آخرای دادگاهمونه طلاقم چند وقت دیگه رسمی میشه ..‌ نمیدونی چقدر آرامش دارم 

اوایل دلم به حالش خیلی میسوخت 

الانم دلم میسوزه گاهی

اما من خیلی برا زندگیم تلاش کردم خودش نخواست 

پس منم عذاب وجدان ندارم 

به نظرم حتما از مشاور کمک بگیر 

خود منم ۲ تا مشاوره مختلف گرفتم و گفتن جدا شو

کاربر سال ۹۷ هستم کاربریم پاک شد دوباره ساختم اومدم 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخلاقای خوبو بدش چیاهستن؟ اینارو بشین فکرکن بهشون. بعدم ببین بمونی شرایطت چطوره بعداز طلاق شرایط چطو ...

اخلاقای خویش یه کارایی کردم واقعا پشتم بود ازم حمایت می‌کردرفتار بدش اعتیاد البته تأثیری تو ظاهر ایناش نداشته و کسی باور نمیکنه بی مسولیتی و اینکه همش می‌زاره توروم به دروغ میگه تو این کارو کردی چه پیش شوهرم چ خانواده هیچ حمایت مالی ندارم

[QUOTE=298418192]ببین من شرایط شما رو نمیدونم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده ولی گلم اگ مشکلی از نظر اخلاق رفتار داری ...[/QUOTEممنون عزیزم شهرم مشاور خوب نداره نمیدونم درکل شخصیت بدی ندارم ولی کلا وجودم پرحسرته

[QUOTE=298418192]ببین من شرایط شما رو نمیدونم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده ولی گلم اگ مشکلی از نظر ...

از رحمت خدا نا امید نباش گلم از همین فردا برو دنبال ی کاری چیزی حقوقشو برا خوشحالی خودت(شده در حد ی بستنی) خرج کن کم کم بهتر میشی🌱🤍

از رحمت خدا نا امید نباش گلم از همین فردا برو دنبال ی کاری چیزی حقوقشو برا خوشحالی خودت(شده در حد ی ...

نمیدونم چطوری حسمو‌بگم دوست دارم برم دنبال کارام ولی پاهام سنگینی می‌کنه خیلی ناراحتم میدونم سن زیاد نیست حس پیری دارم واقعا درماندم

نمیدونم چطوری حسمو‌بگم دوست دارم برم دنبال کارام ولی پاهام سنگینی می‌کنه خیلی ناراحتم میدونم سن زیاد ...

احتمالا افسرده شدی هرجور میتونی برو پیش ی مشاور حضوری نشد مجازی هم بعضن راه حل میدن