2777
2789

بنظرتون خانما چیا با خودم ببرم 

همیشه ک میریم بیرون یه چنتا چیز یادم میره نمیبرم 

بگید لطفا تا یادم نره ک شوشو غر بزنه😁😉

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

وسیله های مورد نیازت  رو بنویس تا یادت نره قبل رفتن دونه دونه چک کن لیستی که نوشتی رو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسیله های مورد نیازت  رو بنویس تا یادت نره قبل رفتن دونه دونه چک کن لیستی که نوشتی رو

مشکل اینجاست ک تو نوشتنم یادم میره بنویسم تو دفتر

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
شوشو؟  شو؟ شو؟  مگ این لغت منقرض نشد🤒

نه هنو😁😂 ب لطف نی نی سایت

تو نوت گوشیتون یا یه تیکه کاغذ بنویس. فردا دونه دونه بزار

من اونقدررر مرتب و با وسایل کم ولی به درد بخور و عالی میرم با اینکه تازه عروسم ولی همه تعریف میکنن

یخ یادت نره صبح یه سالاد شیرازی هم درست کن یگبا یه سبد رنگی رنگی میوه یا هندونه خربزه کوچولو جولو قاچ کن

و اینکه نوش جونت و خوشبگذره♥️

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
تو نوت گوشیتون یا یه تیکه کاغذ بنویس. فردا دونه دونه بزار من اونقدررر مرتب و با وسایل کم ولی به درد ...

گلم میشه بگی چیا میبری با خودت 

کبریت فندک منقل سیخ تریاک  

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
اوووم  دلم خاس 🥹😍

اخییییی عزیزممممممم بیا یه روز بریم باهم پیک نیک😂

تازه قلیونم میزنم واست🐥😎😂😂😂🤣😂

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
گلم میشه بگی چیا میبری با خودت 

عزیزم صددرصد بیرون رفتنامون فررق داره

ولی یه بار فردا رو مرور کن محلی ک میری از اول نشستن ببین چیا لازم داری بنویس صندل میز یا زیر انداز اینا واسه شوشو هم ی بالش کوچولو ببر ک بعد نهار چرت بزنه چون مرد ایرانی صددرصد بعد نهار دراز میکشه(یکمم پیش فامیل کیف کنه ک خانومش به فکرشه😉)😂اگ واقعا ادامشو میخوای بگم

اخییییی عزیزممممممم بیا یه روز بریم باهم پیک نیک😂 تازه قلیونم میزنم واست🐥😎😂😂😂🤣😂

آخ آخ نگو ک دلم کبابه

امشب تنها تو پیاده رو قدم میزدم نزدیک صدتااا قلیون دیدم دست مردم و تو جمعاشون

منم هیچ فقط نگاه میکردم و بو میکشیدم و حسرررت🤒