2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر خودته جمعشون میکردی اسباب های نینی رو

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

در اتاقشو اینجور وقتا قفل کن

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

در اینجا کتک جایز و حتی به روایتی مستحب است 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
قربون صدقش میرفتن😕

بخدا فقط زاییدن مهم نیست

تربیت بچه از همه اش مهم تره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای که من از دست همین اخلاقای بچه های فامیل دق کردم.همه وسایل سیسمونی پسرمو داغون کردن.الانم که ۷ سالشه چیزی بخره از عمد خراب میکنن.بچه منم ساده و دلرحمه،بگن بده میده میزنن خراب میکنن

واسه منم پیش اومد یکی از بچه های اقوام اومد خونمون تمام اسباب بازیا رو از رو تخت برداشت حتی ماشین دخترمو سوار میشد اون موقع ناراحت شدم ولی الان فکر میکنم میبینم ناراحتی بی جهت بود اونم بچست  چون بچه منم با اینکه اسباب بازی زیاد داره بازم هر چی میبینه میخاد

من خیلی اسباب بازی زیاد داشتم بچگی . خیلی خیلی زیاد تر از نرمال. همیشه بچه های فامیل مستقیم میرفتن اتاق من . همه اسباب بازی هامم گرون بود آخرش تصمیم گرفتیم قفل کنیم اتاقو . تا نوجونیم اتاقم پر اسباب بازی بود خودمم نبودم خونه زنگ میزدم مامانم در اتاقمو قفل کنه .

بخدا دیگه اسباب بازی گرونه از یه تومن شروع میشه. الان دیگه نباید گزاشت از ۱۰ متریش رد بشن😂😖😖

من اکثر اسباب بازی هام سالم و نو موندن مامانم گذاشته تو جعبه بده به نوه ش بعدا 😂😂😂

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤