fatiiii_eloohiim مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 737 عنوان دریچه میترال 93 بازدید | 6 پست مامانم رفته دکتر اکو دادهدکتر گفته ک نزمی دریچه ی میترال داره بعد از بچه سوم اینجوری شدالان قلبش تیر میکشه یه پرانول ۲۰ خوردچیزیش نمیشه؟میترسم خیلی خیلی میترسم چیزیش نمیشه؟ 1402/04/09 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینو_احضار عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 4379 مادر منم اینجوریه مشکل خاصی براش پیش نیومدع عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
fatiiii_eloohiim مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 737 مادر منم اینجوریه مشکل خاصی براش پیش نیومدع تیر میکشید قلبش؟مامانم ۴۵ سالشهمیترسم
مینو_احضار عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 4379 تیر میکشید قلبش؟ مامانم ۴۵ سالشه میترسم بله .نترس مامانم همین حدودا بود فهمیده یه مدت قرص خورد الان که قرصی نمیخوره حتی مشکلی نداره . دکتر نگفت اقدام خاصی کنیم. عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
fatiiii_eloohiim مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 737 بله .نترس مامانم همین حدودا بود فهمیده یه مدت قرص خورد الان که قرصی نمیخوره حتی مشکلی نداره . دکتر ن ... یعنی چیزیش نیست؟اخه امروز گف من زودتر از همتون میمیرم چون مشکل قلبی دارمخدانکنه زبونم لال بشهخیلی میترسم
مینو_احضار عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 4379 یعنی چیزیش نیست؟ اخه امروز گف من زودتر از همتون میمیرم چون مشکل قلبی دارم خدانکنه زبونم لال بشه خ ... نه بابا😐 چیز خاصی نیست. یه چیز مث فشار خون ، قند ، ... عه که خیلیا دارن و کسی نمیمیره باهاش فقط چون قلبه یکم ترسناکه . از استرسه استرسشو باید کم کنه . عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤