2777
2789
عنوان

چرا من نمیمیرم😭

648 بازدید | 34 پست

جای پسرم خالیه کجا برم به کی بگم دردمو تا آروم بشم چرا خدا اینقدر منو اذیت میکنه😭😭امیرحسین مامان بعد رفتنت بابا یواشکی گریه میکنه که من نفهمم ولی من فهمیدم کمرم شکسته😔بعد پسر چرا من زنده ام💔💔دعا کنید آروم بشم

پسرم روی توی ۱۸هفته از دست دادم زایمان زودرس

😔😔😔

بمیرم برا دلت😢

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه امیدوارم خدا به دلت ارامش بده هرچیزی حکمتی داره خدا گرببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاید در دیگری وبنظرمن درهای دیگری مطمئن باش خدا بهترینارو سرراهت قرارمیده امیدوارم صبر این غم رو هم بهت بده اون بچه توی بهشته 

عزیزززم

خیلی سخته خیلی

انشالله خدا ب دلتون ارامش بده

مامان من پسرشو بدنیا اورد بعد دوهفته فوت شد

بعدش یه سال مریض بود

ولی شما دلتو بذار پای دل رباب ک بچه ۶ماهشو تشنه ب اون نوع شهید کردن

توسل کن ب ائمئه 

عزیزدلم   نمی‌خوام  نصیحتت کنم یا دلداری   باید یک مدتی رو بگذرونی‌خواهشا بگذرون  و تخلیه روحی شو . نمونی  زیادتواین وضعیت ...................

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

دوستم بچه شو تو ۶ماهگی بارداری از دست داد

الان دوتای دیگه داره خداروشکر

ولی خیلی اذیت شد

حتما پیگیری کن چرا زایمان زودرس شدی

ک برابقیه تکرار نشه

دوستم برا دوتای دیگه سرکلاژ کرد

درد من یکی نیست دوتاست یکی دیگشو پارسال از دست دادم پس کی قراره ما روی خوش زندگی رو ببینیم توی خانواده هامون هرکس با من بود زایمان کرد سر این یکی بقیه هم باردارن چرا فقط شانس من اینجوریه😭چرا چرا چرا من باید با حسرت به بچه ها نگاه کنم چرا باید پیش خودم بگم اگر پسرم بود الان اینجوری بود من دیگه اعتقاداتمو از دست دادم تا زمانی که بچم بیاد بغلم بعد میگم خدا هست😭😭😭😭😭😭😭

😔😔😔

وای حال خودم بد شد یاد اکوی ضربان قلبش افتادم و سو نوهاش.     تپش قلبش      اگه قسمت بود بمونه الان ۷ماهه بود .  باز یادم اومد

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

وای حال خودم بد شد یاد اکوی ضربان قلبش افتادم و سو نوهاش.     تپش قلبش       ...

پسر اولم اگر بود الان نه ماهش بود😭😭این یکی هم اگر بود تازه رفته بودم توی شش ماهگی آخ برای کدومشون گریه کنم از غم کدومشون فریاد بزنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش میشد بمیرم 

😔😔😔
وای حال خودم بد شد یاد اکوی ضربان قلبش افتادم و سو نوهاش.     تپش قلبش       ...

گاهی با قسمت وتقدیر نمیشه جنگید .

منم سه باری سقط شده داشتم.

اسی تا امید نباش انشا الله سری بعد .