2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تزئینی راحته  من داداشم صفحه کابینت و سینگ کرانیتی میزنه با همین صفحه ها و خیلی سخته قلق داره ...

جدیی تروخدا یکم اطلاعات میدین ببینم اصلا خوب هست یا ن خداخیرت بده الان چندبار تاپیک زدم یا کسی نمیدونه یا فقد ی کلمه میگن خوبه..

چ جالب نمیدونستم کابینت و سینکم میشه خداقوت

تزئینی راحته  من داداشم صفحه کابینت و سینگ کرانیتی میزنه با همین صفحه ها و خیلی سخته قلق داره ...

منظورم نبود ک بده میخواستم ببینم ب من جور در میاد برم سمتش یا ن

جدیی تروخدا یکم اطلاعات میدین ببینم اصلا خوب هست یا ن خداخیرت بده الان چندبار تاپیک زدم یا کسی نمیدو ...

خیلی ممنون 

اولا باید مشتریاتو داشته باشی تزئینی ام چنتا قالب کوچیک گرفته ک خیلی راحتن چنتا جا شمعی و زیرلیوانی و .. زده همینجوری و خوب درمیان و ی خانه کتاب تو محلمون داریم گفته اگه تعداد زیاد زدید بیارید بفروشیم یا یجا دیدم باهاش گلدون درست کردن و خریدم و گفتم داداشمم تو این کاره گفت بگو بزنه برام میخرم ازش این از بازار کار ک خواستم در جریان باشی 

اما سینک و صفحه خیلی فرق داره و خیلی سخته چون صفحه ها ۴ مترن و برا اینکه حباب نزن و ... خیلی داستان داره ک تازه داداشم راه افتاده بعد چند ماه ک رفت اموزش دید و وسایلشو اماده کرد و کلی ام صفحه خراب کرده یکم راه افتاده

سود کارش خوبه اگه قیمت پایین بدی کلا سود خوبی داره من ی گلدون ۱۰ در ۲۰ سانت مستطیل از همین رزین خریدم ۹۰ تومن در صورتی ک کلا ۳۰ تومنم خرجش نمیشه و کار زیادیم نداره فقط قالبا یکم گردنن همون قالب جا شمعیو فقط فک کنم ۴۰۰ تومن خریده و بهتره قالباتم زیاد باشع ک تنوع کارت بره بالا

خیلی ممنون  اولا باید مشتریاتو داشته باشی تزئینی ام چنتا قالب کوچیک گرفته ک خیلی راحتن چنتا جا ...

دمتت گرم فقد این ک شهر ما کوچیکه تا حدی...

ب نظرت دوتا دختر ۲۰ و خرده ای ساله میتونن باهم کسب درامد کنن؟

کجا کار انجام میدن تو خونه ام میشه انجام داد؟

کلاساش هزینش بالاس؟

دمتت گرم فقد این ک شهر ما کوچیکه تا حدی... ب نظرت دوتا دختر ۲۰ و خرده ای ساله میتونن باهم کسب درامد ...

اره چرا ک ن اگه کسب و کارو انلاین کنین و قیمت خوب بدین ک عالیه اما کلا ب بازارچه ها و لوازم تحریراو  ... ام سر بزنین قبل اینکه برین تو این کارو ببینین چقد خواهان داره 

و اینکه عین این میمونه ک بخوای کیک درست کنی بریزی تو قالب چون کارتون تزئینیه خیلی راحته و کلا سریعم کاراتون خشک میشه 

برای شما اصن نیاز ب کلاس نیست فقط باید بدونین چ موادیو چ مقدار ترکیب کنین همین

من داداشم برا این رفت کلاسش چون حیطه کاریش سنگین تره و باید برا صفحه ها یا سینکا ی مدل خاصی موادو بریزی و لاشون ی چی بذاری و دما اینور اونور نشه و کلا داستان داره 

اره چرا ک ن اگه کسب و کارو انلاین کنین و قیمت خوب بدین ک عالیه اما کلا ب بازارچه ها و لوازم تحریراو ...

جدیی

همش تو فکر کاریم نمیدونیم سمت چی بریم الان چند وقته رزین بهش فکر میکنم 

میترسم نگیره یکم ..

زیادم اطلاعاتی نداشتم ازش  تا اینک شما لطف کردین گفتید 

فقط میدونستم گلسر و ساعت و اینچیزاس واقعا نمیدونستم لوازم تحریرم رزین داره و حتی سینک

جدیی همش تو فکر کاریم نمیدونیم سمت چی بریم الان چند وقته رزین بهش فکر میکنم  میترسم نگیره یکم ...

ی صنعت فراگیره فقط نیاز ب قالبه حتی ظرفم باهاش درست میکنن ک ی مدتم خ مد شده بود و داداشمم ی قالب اردوخوری گرفته بود 

من رفتم خانه کتاب انقد دکوری و تزئینی با همین رزین اونجا بود قیمتا همه بالا ینی جاشمعی س تاشو گذاشته بود ۱۴۸ تومن درصورتی ک کلا ۴۰ تومنم خرجش نیست