2777
2789
عنوان

میترسم

176 بازدید | 20 پست

میترسم واسه ایندم گیر کردم نمیدونم باید از کجا شروع کنم انگا توی ی خلا موندم میخوام درس بخونم دهمم ولی ن تست زدن بلدم ن چیزی فق در حد کتاب یاد گرفتم نمیدونم چیکار کنم و استرس میگیرم خسته شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدرس خصوصی کنکورم تاپیکمو ببین

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
خوب سخت ترین قسمت یادگیری شروع هست . شاید شروع سخت دلزده کرده تو رو

میدونی خیلی ضعیفم تو بعضی درسا ولی هموناییم ک بلدم تستای کنکورش انقدر سخته ک سریع ناامیدم میکنه عصبی میشم 

چند روز پیش منم همین داستان تو رو داشتم چون فشار خانوادم روم بود با مشت کوبیدم تو دیوار که دستم کبود شد با خودم میگفتم آینده منو نابود کرد فکر حالم نیستم همش شده اینده اینده با این که وعضم بد نیست ولی خانواده خیلی تاثیر میزاره رو ادم فقط مواظب باش بیخال اینده الا رو بچسب و زندگی کن به اینده فکر نکن

چند روز پیش منم همین داستان تو رو داشتم چون فشار خانوادم روم بود با مشت کوبیدم تو دیوار که دستم کبود ...

نه خانواده کاری باهام ندارن ولی فشار روحی روم زیاده سال اول دبیرستانم معلممون شیمیمون الکی انداختم فیزیکمون انق سوالاش سخت بود ک بیشتریا افتادن من میگم من تو ی امتحان عادی نتونستم قبول بشم چجوری میتونم تست اینا بزنم 

میدونی خیلی ضعیفم تو بعضی درسا ولی هموناییم ک بلدم تستای کنکورش انقدر سخته ک سریع ناامیدم میکنه عصبی ...

خوب ببین چیزی که برای تو سخته برای همه سخته . تفاوت هم در همینه که افرادی ناامید نمیشن عصبانی نمیشن استرس هم نمی گیرند. همین رمز موفقیت اون هاست . ضمنا درس ها باید همشون خونده بشه . احتمال میدم تو درس هایی که بلدی رو بازم می‌خونی و درس هایی که ضعیف هستی نه

خوب ببین چیزی که برای تو سخته برای همه سخته . تفاوت هم در همینه که افرادی ناامید نمیشن عصبانی نمیشن ...

نه میدونی اونا رو هم میخونم ولی نمیتونم واقعا انگار موقع حل سوال اینا هچی نمیفهمم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز