2777
2789

ریباندینگ؟

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریباندینگ؟

ریباندینگ خیلی گرونه 

البته اینم خیلی گرونه 

ولی یه جای مطمئن پیدا کردم پول مواد میگیره چون میخواد مشتری جذب کنه چند تا از فامیلامون ام انجام دادن خیلی راضی آن 

مثلا یه مو که حداقل ۶ تومن پولشه و یک نیم یا ۲ تومن میگیره 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
ریباندینگ خیلی گرونه  البته اینم خیلی گرونه  ولی یه جای مطمئن پیدا کردم پول مواد میگیره ...

صافی کلا باعث نابودی مو میشه حالا هر اسمی داشته باشه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

صافی کلا باعث نابودی مو میشه حالا هر اسمی داشته باشه

همون دیگ کراتین نابود میکنه 

ولی این صد در صد احیا میکنه 

موادشم گیاهیه و پروتئین داره 

یکمشو میگی از نظرطاهری چ فرقایی دارن؟

ببین کراتین نهایت تا ۶ ماه میمونه و کل مواد از بین میره 

ولی این همیشه هست فقط به مرور زمان که ریشه رشد میکنه با مبلغ خیلی کم ترمیم میکنی 

کراتین باید شامپو های بدون سولفات استفاده کنی که هر شامپو الان حدود ۷۰۰_۸۰۰ تومنه ولی این از شامپو های معمولی روزانه استفاده میکنی 

تو کراتین نمیتونی رنگ و دکلره کنی ولی با این میتونی ۱۰ روز قبل و ۱۰ روز بعد صافی موهات رو دکلره کنی 

مواد کراتین شیمیاییه باعث ریزش میشه ولی این گیاهیه و پروتئین داره که هم صد در صد احیا میکنه و هم ریزش و موخوره و شوره رو حل می‌کنه

کراتین مثل تف میچسبه به سر ولی این اینجوری نیس 

همم خیلی بیشتر از کراتین صافی میده و قشنگ شلاقی میشه 

تازه اینی که من میخوام برم پیشش خیلی منصف کار میکنه میخواد مشتری جذب کنه خیلی ارزون میگیره مثلا مویی که کراتینش میشه ۶ رو با ۲ تومن میزنه ولی میگه عوضش برام مشتری بیار اگ راضی بودی همم اینکه ضمانت میکنه کارشو و هیدروژن تراپی رو رایگان برات میزنه 

کلی فایده دیگ داره که من نگفتم 

اگه خواستی شماره اشو بدم ولی نگو ک از نینی سایت گفتم چون فامیله و نمیخوام بدونه عضو این سایتم 

ببین کراتین نهایت تا ۶ ماه میمونه و کل مواد از بین میره ولی این همیشه هست فقط به مرور زمان که ریشه ر ...

ببخشید عزیزم شما صافی دائم انجام دادین ؟؟میخوام انجام بدم دودلم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون