2777
2789
عنوان

بلغم سرد

186 بازدید | 8 پست

سلام بچها من بلغم سرد دارم و چاققققققم هر کاری میکنم کم نمیکنم کسی هس با دمنوش مشکل بلغمشو رفع کرده باشه تروخداااا کمک کنید

تعداد رای : 5
نظرسنجی
نه
3
60%
عارع
2
40%

چاقی به خاطر بلغم با رژیم و ورزش و ... از بین نمیره باید بری پیش دکتر طب سنتی دمنوش و دارو هایی تجویز میکنه که خوب میشی 

میشه علائم بلغم سرد رو بگی بجز چاقی دیگه چه تغیراتی توی بدنت ایجاد شده ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بخوری شکمت باد میکنه  سرما اذیتت میکنه  چاقی

منم بلغمی شدم ولی نمیدونم سرد یا گرم ،نشده برم دکتر 

انگشتای دستتم پف کرده ؟

استخوان دردم داری؟شب ها که میخوای بخوابی از زانو درد نشه بخوابی 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

خواهشن هر کی چیزی بلده لگه خواهرم طفلک با همین مشکل روبروست طب سنتی هر جا رفتیم کیلو کیلو پودری جات تلخ دادن بدتر شد دکتر متخصص مزاج شناسی رفتیم هیچی بارش نبود متخصص غدد فقط متفورمین میده😭

خاک توسر دکترای نفهمی که هیچی بلد نیستن وعرضه ی گفتن ندارن که بگن بابا مشکلت رو نمیدونیم فرتی دارو ننویسن

خواهشن هر کی چیزی بلده لگه خواهرم طفلک با همین مشکل روبروست طب سنتی هر جا رفتیم کیلو کیلو پودری جات ...

منم همین مشکل رو دارم 

میشه علائم خواهرتون رو بگید ؟