2777
2789
قبل بارداریمم میرفتم خونه کسی میرفتم بالا..فقط تو بارداریم کنترل شد باز الان میره

پس یه بار برو متخصص قلب و عروق من گفتم شاید با توجه به شرایط بدی که تجربه میکنی باشه اگه قبلا هم اینطوری بوده شاید فشار خون پنهان داری معمولا فشار خون سال ها بدون علامت چراغ خاموش پیش میره یهو خودش و نشون میده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه ۴ سال پیش ام ار ای دادم هیپوفیزمم سالمه یعنی؟ چون ۴ سال پیش گفت مشکل نداره

اگه مشکل داشت بهت میگفتن عزیزم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
کراتینین Bun کشت ادرار و ازمایش ادرار گفت مسکل نداره

آهان آزمایش Bun برای تعیین سطح نیتروژن خون انجام میشه کراتینین هم یه ماده دفعی اینا به سلامت کلیه ربط داره که خدا رو شکر کلیت سالمه

پس یه بار برو متخصص قلب و عروق من گفتم شاید با توجه به شرایط بدی که تجربه میکنی باشه اگه قبلا هم این ...

رفتم چند بار نوار قلب و دوبار اکو گرفت گفت مشکلی نداره..فقط ضربان قلبم بالا بود گفت اصطرابیه..اما من حس@میکنم اصطراب ندارم خودش@میره بالا 

رفتم چند بار نوار قلب و دوبار اکو گرفت گفت مشکلی نداره..فقط ضربان قلبم بالا بود گفت اصطرابیه..اما من ...

فک میکنم با کنترل استرس و اضطرابت مشکل فشار خونت درست شه حداقل امتحان کن استرس خیلی به بدنت آسیب میزنه

ابجی سلامت کلیه ب سلامت فوق کلیه هم م بوط میشه?

فوق کلیه میتونه تو سلامتی کلیه تاثیر داشته باشه 

خیلی استرسی ام .. همش بالاست فشار پرو پرانول میخورم

تا حالا روانشناس یا روانپزشک مراجعه کردی؟

نه.. چندسال بچه دار نشدم..همش استرس کشیدم یهو باردارشدم بچم فوت کرد بدتر شد ولی ۹ ماه بارداری یک با ...

انشالله بارداری بعدیت خدا بهت بچه شالم و صالح بده..حتما برای سلامتی خودت و زندگیت به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کن حیف خودت و جوونیته