2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخام سوال زیاد میپرسم..یعنی استرس رو کنترل میکنه؟؟

خواهش میکنم اتفاقا خوشحال میشم جواب میدم...نه ببین وقتی بدنت تو شرایط استرس زا قرار میگیره فعالیت بدنت تغییر میکنه باید برای رفلکس های آنی بدنت و آماده کنه به خاطر همین سطح قند خون و میبره بالا اگه شرایط استرس زا یا فشار روحی مدت زمان کوتاه باشه آدرنالین ترشح میشه طولانی باشه کورتیزول

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
خواهش میکنم اتفاقا خوشحال میشم جواب میدم...نه ببین وقتی بدنت تو شرایط استرس زا قرار میگیره فعالیت بد ...

من بشدت استرسی هستم‌..بچمم تو سه روزگی ۴۰ روز پیش از دست دادم

فشارمم میره بالا 

تو بارداری هاصلا نمیرفت

چاق نیستم..چندتا تارمو کم زیر فکم هست ..

پریودیام هر ماه میشم البته با دویه روز زودتر

دکترانمیتونن کورتیزول رو کنترل کنن با دارو؟ درمان داره؟

چرا میتونن روش های درمانی مختلفی داره اگه جواب نداد معمولا جراحی میکنن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
خواهش میکنم اتفاقا خوشحال میشم جواب میدم...نه ببین وقتی بدنت تو شرایط استرس زا قرار میگیره فعالیت بد ...

واقعا ممنونم ک اطلاعاتتو دراختیار بقزه قرار میدی..

من جایی ک میرم سریع استرس میگیرم مثلا خونه مادرشوهرم و فشارم میره بالا..چند سال پیش سی تی اسکن مغز گرفتم  هیچ نگفت

چرا میتونن روش های درمانی مختلفی داره اگه جواب نداد معمولا جراحی میکنن

من تو بارداری ازمایش کراتینین و bun@ گرفتم ظاهرا مشکل نداشت.. و ازمایشکشت ادرا و ازمایش ادرار..

اینا ربطی ب فوق کلیه دار

من بشدت استرسی هستم‌..بچمم تو سه روزگی ۴۰ روز پیش از دست دادم فشارمم میره بالا  تو بارداری ها ...

در حالت عادی فشار خونت میتونه به خاطر آدرنالین بالا باشه اونم به خاطر شرایطی که داری عادیه کورتیزولم تو شرایطی مثل از دست دادن عزیز زیاد میشه که باز اونم عادیه از حالت عادی خارج بشه باعث بیماری میشه مثلا زیاد تو این شرایط قرار بگیری 

در حالت عادی فشار خونت میتونه به خاطر آدرنالین بالا باشه اونم به خاطر شرایطی که داری عادیه کورتیزولم ...

قبل بارداریمم میرفتم خونه کسی میرفتم بالا..فقط تو بارداریم کنترل شد باز الان میره

واقعا ممنونم ک اطلاعاتتو دراختیار بقزه قرار میدی.. من جایی ک میرم سریع استرس میگیرم مثلا خونه مادرش ...

استرستو کنترل کن استرس تو خیلی از بیماری ها تاثیر داره سعی کن روش های کنترل استرس رو یاد بگیری اگه نتونستی حتما از کمک روانشناس یا روانپزشک استفاده کن این باعث افزایش کیفیت زندگیت میشه در مورد MRI هم اون هورمونایی که گفتم تحت تاثیر هیپوفیز میتونن ترشح بشن استرس یه حالت طبیعی انسانی هست اصلا به خاطر همین خدا این هورمونارو تو بدنمون قرار داده پس اینقدر نگران نباش این هورمونا خودشون رو با شرایط بدن وفق میدن 

من تو بارداری ازمایش کراتینین و bun@ گرفتم ظاهرا مشکل نداشت.. و ازمایشکشت ادرا و ازمایش ادرار.. این ...

دومی چی نوشتی؟