معذرت میخام سوال زیاد میپرسم..یعنی استرس رو کنترل میکنه؟؟
خواهش میکنم اتفاقا خوشحال میشم جواب میدم...نه ببین وقتی بدنت تو شرایط استرس زا قرار میگیره فعالیت بدنت تغییر میکنه باید برای رفلکس های آنی بدنت و آماده کنه به خاطر همین سطح قند خون و میبره بالا اگه شرایط استرس زا یا فشار روحی مدت زمان کوتاه باشه آدرنالین ترشح میشه طولانی باشه کورتیزول
و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من بشدت استرسی هستم..بچمم تو سه روزگی ۴۰ روز پیش از دست دادم فشارمم میره بالا تو بارداری ها ...
در حالت عادی فشار خونت میتونه به خاطر آدرنالین بالا باشه اونم به خاطر شرایطی که داری عادیه کورتیزولم تو شرایطی مثل از دست دادن عزیز زیاد میشه که باز اونم عادیه از حالت عادی خارج بشه باعث بیماری میشه مثلا زیاد تو این شرایط قرار بگیری
واقعا ممنونم ک اطلاعاتتو دراختیار بقزه قرار میدی.. من جایی ک میرم سریع استرس میگیرم مثلا خونه مادرش ...
استرستو کنترل کن استرس تو خیلی از بیماری ها تاثیر داره سعی کن روش های کنترل استرس رو یاد بگیری اگه نتونستی حتما از کمک روانشناس یا روانپزشک استفاده کن این باعث افزایش کیفیت زندگیت میشه در مورد MRI هم اون هورمونایی که گفتم تحت تاثیر هیپوفیز میتونن ترشح بشن استرس یه حالت طبیعی انسانی هست اصلا به خاطر همین خدا این هورمونارو تو بدنمون قرار داده پس اینقدر نگران نباش این هورمونا خودشون رو با شرایط بدن وفق میدن