2777
2789
عنوان

عقد سوری

228 بازدید | 14 پست

چرا ما اصلا عقد میکنیم ؟ مگه عقد کردن برای آشنایی نیست ؟ برای این نیست که دختر و پسر با هم آشنا بشن خانواده ها هم آشنا بشن ؟ پس چرا هر کس موقع عقد طرف رو نپسنده بهش انگ عیب داشتن میزنن ؟ چرا فکر میکنیم هر کس عقد کرده یعنی دیگه حتمی ازدواج می‌کنه ؟ بعد میگین چرا اینهمه دوست دختر و دوست پسر داریم ، آخه بابا اگر شما ماهیت عقد رو همون‌طور که هست قبول کنید مردم دنبال دوستی نمیرن آخرش هم کلی بلا سرشون بیاد ، اگر کسی بدونه که می‌تونه بدون هیچ قضاوتی یه مدت به کسی که دوسش داره محرم بشه تا بتونه اون‌ رو بشناسه می‌تونه با آگاهی خانواده رابطه سالمی داشته باشه ، عقد همون دوست پسر و دوست دختریه دیگه ، فقط سالم تر و عاقلانه تر ، ولی ما برعکسیم به جای اینکه اول عقد کنیم بعد ازدواج کنیم اول ازدواج میکنیم بعد عقد :/ 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی برا اشناییه

عقد دیگـ رسما وارد زندگی هم شدنِ زنوشوهرشدن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

عقد برای اشنایی نیست اون نامزدیه که برای اشناییه

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

عزیزم عقد که دیگه مهریه ثبت میشه و زن و شوهر هستین علنا،نامزدی خوبه یک صیغه محرمیت،بدون مهریه یا تعهد خواصی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
یه بار خوندم متوجه نشدم چی گفتی عقد ازدواجه عقد واسه آشنایی نیست

پس اگر برای آشنایی نیست از همون اول ازدواج کنن دیگه عقد این وسط چیکارست ؟ 

اونی که برای آشنایی هست نامزدیه،عقد نیست، عقد میکنیم که کم‌کم برای ازدواج و خونه گرفتن و وسیله خریدن ...

بله درسته من اشتباه نوشتم منظورم همون نامزدیه 

درست میگی حرفت درسته ولی باز اسم طرف از شناسنامه حذف میشه تو عقد بعد عروسی نه

شما مگه تو عقد طلاق گرفتی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
عزیزم عقد که دیگه مهریه ثبت میشه و زن و شوهر هستین علنا،نامزدی خوبه یک صیغه محرمیت،بدون مهریه یا تعه ...

من اشتباه نوشتم منظورم همون نامزدیه

[QUOTE=298382999]درست میگی حرفت درسته ولی باز اسم طرف از شناسنامه حذف میشه تو عقد بعد عروسی نه شما مگه تو عقد طلاق گ ...[/QUOTE

من اشتباه نوشتم منظورم همون نامزدیه