2777
2789
میگن کوتاهی.دختره168هس فک کنم.قلمبه سلمبه ینی چی؟

چجوری بگم معادل زیباتر کلمه هارو بکار ببر . 

به خاطر سه سانت فقط؟ 

خب اگه دوسش داری بهش بگو : 

من بهت علاقه دارم و خودتو پذیرفتم هر جور که هستی . اگه واقعا منو میخوای و فقط به قدم گیر میدی کارت اشتباهه چون من همینم دست خودم نبوده که قد بلند بشم . 

اگه گفت نه خب یعنی واقعا نمیخوادت و بهونه میاره

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری بگم معادل زیباتر کلمه هارو بکار ببر .  به خاطر سه سانت فقط؟  خب اگه دوسش داری بهش ...

نمیدونم شایدم۱۷۰باشه.والا خواهرم ب مادرش گفت شرایطمو شغلو ماشینو اینا. گفت فعلا برا وکالت میخونه.اما گفت عکسشو بفرست ببینمش.ی بار دیگم زنگ زد گفت فعلا مسافرتیم تا مرداد ک آزمونشه بش نمیگم. نه میگن آره نه میگن نه

نمیدونم شایدم۱۷۰باشه.والا خواهرم ب مادرش گفت شرایطمو شغلو ماشینو اینا. گفت فعلا برا وکالت میخونه.اما ...

چی بگم والا 

اره میپیچونن دیگه

بنظرتون تا مرداد صبر کنم یا برا اینکه فک‌کنن قصدم جدیه ی بار دیگم تماس بگیریم پافشاری کنم

سوال سختیه 

بسته به طرف داره که چقدر جدی باشه و خودت چقدر جدی باشی 

ولی من بودم میرفتم با پدرش صحبت میکردم

میدونی قد مساله سنگینی نیست پدرش راضی بشه خودشم راضی میشه

سوال سختیه  بسته به طرف داره که چقدر جدی باشه و خودت چقدر جدی باشی  ولی من بودم میرفتم ب ...

آخه پدرش استاد دانشگاس دختراشو مستقل و اجتماعی بار آورده.ینی حس میکنم هر چی ک خود دختره بگه همونه.خیلیا میگن قد مهمه.خودم خیلی جدی هستم

آخه پدرش استاد دانشگاس دختراشو مستقل و اجتماعی بار آورده.ینی حس میکنم هر چی ک خود دختره بگه همونه.خی ...

نه نمیگم که دختره رو مجبورش کنن

میگم اگه پدرش منطقیه باهاش صحبت کن و بگو که واقعا دخترشو میخوای و گیر دادن سر قدت منطقی نیست و این بلاتکلیفی برات ازار دهندست 

میتونه در مورد قد که خیلی هم مهم نیست با دخترش صحبت کنه

نه نمیگم که دختره رو مجبورش کنن میگم اگه پدرش منطقیه باهاش صحبت کن و بگو که واقعا دخترشو میخوای و گ ...

خیلی جالبه ک قد براتون مهم نیس.مادرش دفعه اول خیلی تحویل گرفت اما دفعه دوم سرد بود.انگار کسی پیشش بود نخواست حرف بزنه.

نه نمیگم که دختره رو مجبورش کنن میگم اگه پدرش منطقیه باهاش صحبت کن و بگو که واقعا دخترشو میخوای و گ ...

میخوام اگه شد خواهرمو بفرستم خونشون اینبار

خیلی جالبه ک قد براتون مهم نیس.مادرش دفعه اول خیلی تحویل گرفت اما دفعه دوم سرد بود.انگار کسی پیشش بو ...

خب نمیخوام که شوهرمو سیم کشی کنم تیر برق بشه 😅

اگه همه چیزت خوبه بنظرم واسطه بفرست یا صحبت کن قد حل میشه

خب نمیخوام که شوهرمو سیم کشی کنم تیر برق بشه 😅 اگه همه چیزت خوبه بنظرم واسطه بفرست یا صحبت کن قد ح ...

والا فقط خونه ندارم ک تا همین امسال میخرم وامم گرفتم یک‌ میلیارد.خیلی افاده دارن منم قلبم پیشش گیر کرده

والا فقط خونه ندارم ک تا همین امسال میخرم وامم گرفتم یک‌ میلیارد.خیلی افاده دارن منم قلبم پیشش گیر ک ...

افاده😅😅😅😅😅😅 

نه اگه قسمتت باشه خدا بزرگه