am68 مدیر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 59 پست میخوام برم خواستگاری چندوقت دیگه.اگه پژو پارس بخرم تاثیری داره تو وجهه و پرستیژ پیش دختره و خانوادش؟ 1402/04/08 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 ماشالله اقا همه تاپیکات که شد ازدواج🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یه پراید تر و تمیز دست دوم از دیوار بخر کسی ... بله برام دعا کنید ی بخت خوب نصیبم بشه
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 میگن پژوپارس خیلی تاثیر داره. دوستام گفتن توخواستگاری مهمه به حق چیزای نشنیده خب اگه دختر ساده مدنظرته عمرا اگه به اینا توجه کنه🤣بعضیا یه عده خیلی کم اونم فکر نکنم حتما پژوپارس اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 بله برام دعا کنید ی بخت خوب نصیبم بشه از چند سالگی به فکر ازدواج بودی؟ انشالله اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 به حق چیزای نشنیده خب اگه دختر ساده مدنظرته عمرا اگه به اینا توجه کنه🤣 بعضیا یه عده خیلی کم ... والا چندجا رفتم اولین چیزایی ک پرسیدن خونه ماشین بود اصلا نپرسیدن با خودت چند چندی؟
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 از چند سالگی به فکر ازدواج بودی؟ انشالله سالها پیش دخترخالمو میخواستم ک نشد.سالها تو فکرش نبودم.امسال ی دختری دیدم دوباره انگار جرقه خورد تو ذهنم
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 والا چندجا رفتم اولین چیزایی ک پرسیدن خونه ماشین بود اصلا نپرسیدن با خودت چند چندی؟ هی میخوام بگم عزیزم یادم میفته اقاییگفتم که اگه یه موقع حواسم نبود منظوربدی ندارمخب مهمه خواستگاری کیا رفتی؟ چند ساله بودن؟ وضع زندگیشون چطور بود؟ اعتقادی ، فرهنگی؟همه مهمهمن خودم اصلا پول و ماشین و خونه برام مهم نیست مثلا ولی خیلی دخترا مهمه اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 سالها پیش دخترخالمو میخواستم ک نشد.سالها تو فکرش نبودم.امسال ی دختری دیدم دوباره انگار جرقه خورد تو ... ببین یه مثال میزنم برات پسرخالم فقط ۲۱ سالشه دوسالم هست که عقده !!!تعجب نکن بزار بقیشو بگمپایین شهری بود نرفت سراغ دختر کارخونه دارهنرفت سراغ دختر پولدار و شاغله و...رفت سراغ یه خانواده مثل خودشونخداروشکر موفق هم شد سر اولین خواستگاریبرو جایی که باید بری اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 هی میخوام بگم عزیزم یادم میفته اقایی گفتم که اگه یه موقع حواسم نبود منظوربدی ندارم خب مهمه خواستگا ... الان برا ی دختری رفتم ک قد و قیافه براش مهمه و من ازش کوتاهترم
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 الان برا ی دختری رفتم ک قد و قیافه براش مهمه و من ازش کوتاهترم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببین یه تابلو بزن وسط شهر و البته دم خروجی هاش بگو بشدت ازدواجی ام خواهشا به قد گیر ندین ببخشیدا شوخی کردم بخندی یکم نخندیدی هم چیکار کنم دیگه ولی اره این نحو از گیر هارو هم دیدم به عینه اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 ببین یه مثال میزنم برات پسرخالم فقط ۲۱ سالشه دوسالم هست که عقده !!! تعجب نکن بزار بقی ... بله درست میگید.این دختره از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوره زیاد اما چیکار کنم دوسش دارم دوس دارم ازدواجم چالش جدیدی باشه نه عادیو معمولی
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببین یه تابلو بزن وسط شهر و البته دم خروجی هاش بگو بشدت ازدواجی ام ... نه راحت باشید خواهرم
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 هی میخوام بگم عزیزم یادم میفته اقایی گفتم که اگه یه موقع حواسم نبود منظوربدی ندارم خب مهمه خواستگا ... آدمای معمولی با موقعیت معمولی.تو رنج ۲۳تا۲۸
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 آدمای معمولی با موقعیت معمولی.تو رنج ۲۳تا۲۸ شاید انتظار دارن یکم ادبی صحبت کنید و بقولی مخاطب رو تحت تاثیر قرار بدین چون قدتونم کوتاه مثلا فکر میکنن اگه ادبی نباشه کوچولو شدی از این تفکرات مزخرف اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
am68 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3268 شاید انتظار دارن یکم ادبی صحبت کنید و بقولی مخاطب رو تحت تاثیر قرار بدین چون قدتونم کوتاه مثل ... متوجه نشدم ببخشید؟قدم۱۶۵
نونخ۴ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2160 متوجه نشدم ببخشید؟قدم۱۶۵ ببین مثلا : فرض کن رعتی خواستگاری هنوزم سنت رو نپرسیدنو فقط یه حدس اجمالی میزنن که چون قدت کوتاهه شاید کم سنی و کافیه یکم مِن مِنم بکنی میگن هنوز بلد نیست و عاقل نیست و...سعی کن قلمبه سلمبه حرف بزنیخوبه که قدت 🙄 اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه