2789
عنوان

بچه بو میده😖

665 بازدید | 22 پست

ی مهمونی داریم دخترش چهار پنج سالشه خیلی بو میده مخصوصا شلوارش و شرتش هرجا میشینه اون قسمت بوبد میگیره دقت کردم خودش میره دستشویی خودشو اصلا نمیشوره جیش خالی که میکنه آب نمیگیره به خودش بوشم ازهمینه بوی جیش تند میده😖به نظرتون به مادرش بگم ناراحت میشه؟

رومبل نشسته مبل بو جیش میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌اااااایییییییی واییییی

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

نه نگین به مامانش ولی به خود بچه بگین برو لباساتو عوض کن عزیزم بو میده یا مثلا برو حموم...به در بگین دیوار بشنوه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

وای اه

مام یه بچه تو فامیل داریم بو اسهال میده

نوه ی عممه

به خاطر همین موضوع کلا عمه و نوه ها و بچه هاشو عروسیم دعوت نکردم🤢

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

چقدعوضی که به دخترش یاد نمیده.بگو راحت کن خودتو بگو این دختره.دوروز دیگه عفونت میگیره .جر میخوری تا درمانش کنی

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .