2789
عنوان

مادرشوهرم ....

299 بازدید | 13 پست

و پدر شوهرم از کربلا اومدن منم باهاشون روبوسی کردم ولی سرماخورده بودن منم ازشون گرفتم

بدن درد و دلدرد و گوش درد و سردرد شدید دادم از چشامم اشک میاد 

چیکار کنم😪

به نظرتون رو بچه تاثیر داره تو رو خدا اگه میدونین بگین فکر بچه دیونم کرده 😔😔

اخه سرفه میکنم و پس اوردم معدم خالی ولی میترسم بخورم...

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

آخه برای چی با کسی که مریضه روبوسی میکنید

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
آخه برای چی با کسی که مریضه روبوسی میکنید

از ماشین پیاده شدن معلوم نبود که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماشین پیاده شدن معلوم نبود که 

حالا از کجا میدونی اونا مریض بودن

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

عزیزم حتما برو دکتر

شما بارداری حرف های ما کمکت نمی کنه حتما برو یه دکتر ویزیتت کنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
حالا از کجا میدونی اونا مریض بودن

امروز که رفتم خونشون دوتاشون افتاده بودن زیر سرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برودکتر خوب میشی ،بارداری سر خود چرک خشکن نخور  انقدر زندگی رو ب خودت سخت نگیر سرما خوردگی زود ...

دارو نخوردم اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40