zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 عنوان خانواده 98 بازدید | 15 پست خانما شماباهمسری که ازخانواده اش سیرنمیشه چطور رفتارمیکنید ۵،۶ساعت خونه خواهرش میشینه ومن جای دیگه کاردارم میاد دنبال من گذرش دوباره توهمون روز بخوره خونه خواهرش بازبهش بگن بیابشین میگه توروخدا بریم بشینیم قبولم نکنم ناراحت وعصبانی میشه الانم ازصب تاشب پیش خونواده اش نشسته خونمون هم تویه حیاطه بنظرتون خیلی ضعیفه که اینقد وابسته است ؟ 1402/04/08 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 اینقدر تحمل میکنم وقتی زیاد میره ومیاد آخرشم منم سرد میشم
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 خب چرا زن گرفت همونجا پیش خانوادش میشست درتعجبم من خیلی مستقلم واینم ازاین وربوم افتاده منم مجبورمیشم همش کشیده بشم سمت خونواده خودم باگله وشکایت هم کاری درست نمیشه خونواده اش هم که ازخداشونه پسرشون روزی ۱۰دفعه بیاد وبره
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 میگردم دنبال یه دعا نویس خبره 😐😐😐چه وضعشه فک نکنم دعاهم رواین اثرکنه اصلا دلم نمیخواد بادعا کارمو راه بندازم آدم باید ذاتش درست باشه
sari2014 عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 1775 درتعجبم من خیلی مستقلم واینم ازاین وربوم افتاده منم مجبورمیشم همش کشیده بشم سمت خونواده خودم& ... خب طبیعیه که خانوادش خوشش بیاد چون اینطوری کاملاًتحت کنترل هستین
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 بهش بگو زنمیخوای چیکار برو پیش همونا زن رو وقتی خانواده اش نیستن دورش میچرخه فقط برااینکه همه زن وبچه دارن اینم زنگرفته
nyaz555 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 4010 زن رو وقتی خانواده اش نیستن دورش میچرخه فقط برااینکه همه زن وبچه دارن اینم زنگرفته بله دیگه ۹۰ درصد اطرافیان منم واسه اینکه زنو بچه و زندگی داشته باشن زنگرفتن.یا به اصرار خانواده .. وگرنه هیچ درک و مسئولیتی از زندگی مشترک ندارننمونش شوهر خودم
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 اصلا فکرشو نمیکردم باهم چین مردی ازدواج کنم واینقد رو زندگیم اثربد داشته باشه مجردی هیچ آگاهی ازاین اخلاق مردا نداشتم داشتن خواهربزرگ هم فایده ای برام نداشت که بهم مشاوره بده
zahrazohre مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 بله دیگه ۹۰ درصد اطرافیان منم واسه اینکه زنو بچه و زندگی داشته باشن زنگرفتن.یا به اصرار خانواده .. ... متاسفانه فقط بلدن براشون زن بگیرن بعد بهش سفت بچسبن کنترلش کنن