2777
2789
عنوان

پتشی روی پای کودک یک ساله

728 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من دخترم رو برده بودم پارک، الان که اومدم خونه دیدم چندتا دونه قرمز کوچک(حدود ۵ ۶ تا) روی یکی از ساق های پاش زده. 

نمی دونم بخاط واکسن دو هفته پیشش هست یا این پتشی لعنتی.

کسی تجربه ای داره؟ 

پنشی چیه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خون مردگی زیر پوست که کوچیک  و حالت دون دون

ندیدم تاحالا

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

مامان هایی که لطف کردین و نظرتون رو گفتین، خواستم بگم حواستون به دونه های روی تن بچه هاتون باشه. 

دکتر گفت بیماری دخترم، شروع عفونت ویروسی هست. 

گفت الان هم بیماری های ویروسی خطرناکی اومده. 

مراقب کوچولوهاتون باشین

تو اینجا (kidiba.ir) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای مامانای باتجربه تو نی نی سایت به علاوه هوش مصنوعی رو خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.