tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 عنوان پتشی روی پای کودک یک ساله 728 بازدید | 15 پست سلام بچه ها من دخترم رو برده بودم پارک، الان که اومدم خونه دیدم چندتا دونه قرمز کوچک(حدود ۵ ۶ تا) روی یکی از ساق های پاش زده. نمی دونم بخاط واکسن دو هفته پیشش هست یا این پتشی لعنتی.کسی تجربه ای داره؟ 1402/04/08 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 پنشی چیه ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 16376 پتشی چیه؟ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17275 ممکنه آبله باشه. ببر متخصص اطفال ماهر. عمومی نبر به هیییچ وجه
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 خون مردگی زیر پوست که کوچیک و حالت دون دون ندیدم تاحالا ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 پنشی چیه پتشی، دونه های قرمز خیلی کوچک به دلیل بیماری های مختلف به وجود میاد. گفتم شاید سرخجه باشه، چون هفته پیش تزریق کردم، گفتن علایمش دیر بروز می کنه
tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 ممکن بخاطر واکسن باشه بعضی ویروسا رو کام پتشی میزنن برای دخترم روی ساق پاش زده، واکسن یک سالگی زدم هفته پیش
tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 ممکنه آبله باشه. ببر متخصص اطفال ماهر. عمومی نبر به هیییچ وجه ممنون، تا شنبه کسی نیست، دلشوره من رو می کشه تا شنبه
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17275 ممنون، تا شنبه کسی نیست، دلشوره من رو می کشه تا شنبه اصلا نگران نباش. دو تا پسر من آبله گرفتند به چه سنگینی. له شدند. ولی الان کامل خوب خوب شدند
tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 اصلا نگران نباش. دو تا پسر من آبله گرفتند به چه سنگینی. له شدند. ولی الان کامل خوب خوب شدند خدا رو شکر، ممنون عزیزم
tahooraaaaman مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1444 مامان هایی که لطف کردین و نظرتون رو گفتین، خواستم بگم حواستون به دونه های روی تن بچه هاتون باشه. دکتر گفت بیماری دخترم، شروع عفونت ویروسی هست. گفت الان هم بیماری های ویروسی خطرناکی اومده. مراقب کوچولوهاتون باشین
95maman_fateme عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 623 تو اینجا (kidiba.ir) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای مامانای باتجربه تو نی نی سایت به علاوه هوش مصنوعی رو خیلی سریع ببینی.در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن. تو سایت Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.