2777
2789
این دوتا اوسبیلدونگ پرطرفدارترن در کل فکر نمیکنم خیلی ربطی به پذیرشش داشته باشه.

پرطرفدارن چون پذیرششون زیاده.وگرنه کار پرستار تو المان خیلی سخت تر از ایرانه...

نمیدونم ولی بنظرم علت پرطرفداریه این دو رشته،پذیرششون هست.

مثلا اوسبلیدونگ کارمند بانک خیلی خوبه ولی پذیرشش خیلی سخته و ازمون ورودی هم داره ...

شما دیدین کس دیگه ای از اوسبیلدونگهای دیگع رفته باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرطرفدارن چون پذیرششون زیاده.وگرنه کار پرستار تو المان خیلی سخت تر از ایرانه... نمیدونم ولی بنظرم ع ...

آره طبیعتا، ولی به همون میزان هم درآمدشون خوبه و پرطرفدارن. من اوسبیلدونگ‌های فنی رو هم دیدم که رفتن ولی خب به‌قول شما تعداد بیشتری پرستاری و دندون رو رفتن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
آره طبیعتا، ولی به همون میزان هم درآمدشون خوبه و پرطرفدارن. من اوسبیلدونگ‌های فنی رو هم دیدم که رفتن ...

کسیو دیدیم ک اوسبیلدونگ های کارمندی رو رفته باشه؟

مثل کارمند بانک یا کارمند بیمه و...؟

کسیو دیدیم ک اوسبیلدونگ های کارمندی رو رفته باشه؟ مثل کارمند بانک یا کارمند بیمه و...؟

اون موارد رو ندیدم من عزیزم. ولی خب صرفا تجربه منه، تو گروه‌های مرتبط عضو باشی بپرسی احتمالا بهتر دستت میاد.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
ممنون گلم.شما گروهی سراغ ندارین؟

فکر کنم تو گروه دویچه‌پدیا و اپلای‌جرمنی بتونی بپرسی عزیزم تعداد زیاده تجربه‌ها بیشتره.

این گروهها تو تلگرامن عزیزم؟

آره عزیزم، فکر میکنم سرچ کنی بالا بیان. اگه نیومدن خواستی بگو ببینم لینک دعوت اگه دارن برات بفرستم.

کسیو دیدیم ک اوسبیلدونگ های کارمندی رو رفته باشه؟ مثل کارمند بانک یا کارمند بیمه و...؟

سلام عزیزم منم میخواستم راجب کارمند بانک یا کارمند بیمه توی المان بدونم ،،میشه بدونم شما اطلاعاتی دریافت کردین اونموقع یان ک شرایطش چطوریه؟

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .
سلام عزیزم منم میخواستم راجب کارمند بانک یا کارمند بیمه توی المان بدونم ،،میشه بدونم شما اطلاعاتی در ...

سلام گلم.ببین واسه این اۉسبیلدونگا بیشتر از خوده المانیا میگیرن ۉلی خب از کشورای دیگه هم میگیرن ولی کمتر.چند موردی دیده بودم ک گرفته بودن‌.مدرک لازم واسه کارمند بانک،دیپلمه.یه ازمونه ریاضی هم میگیره کارفرما.ریاضیش میگن زیاد سخت نیست و در حد دبیرستانه‌.یه ازمون هوش هم میگیرن...

خلاصه شرایطش ی کم سخت تره.ولی غیر ممکن هم نیست.راجب بیمه اطلاعات ندارم.

ولی اوسبیلدونگ پرستاری و دستیار دندانپزشک زیاد میگیرن.ۉ‌ پذیرش راحت تره.ولی پزستارای اونجا،مثل ایران نیستن و کارای بهیاری هم میکنن...البته ک پرستاره بیمارستان،کارش راحت تره و درصورته نیازه مریض،باید پوشک عوض کنه یا حموم ببرتش و...

ولی پرستاره سالمند تقریباً کلا کارش اینه...

آره طبیعتا، ولی به همون میزان هم درآمدشون خوبه و پرطرفدارن. من اوسبیلدونگ‌های فنی رو هم دیدم که رفتن ...

سلام عزیزم.شما کلاس زبان المانی انلاین سراغ دارین؟

گروه چتی ک خوب راهنمایی کنن چطور؟

سلام عزیزم.شما کلاس زبان المانی انلاین سراغ دارین؟ گروه چتی ک خوب راهنمایی کنن چطور؟

سلام عزیزم، کلاس آنلاین سراغ ندارم متاسفانه، برای گروه اگر برای اپلای و کارهای ویزا و... میخواید هم گروه دویچه‌پدیا هست هم گروه ویزامتریک خوب راهنمایی میکنن بچه‌ها به‌نظرم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792