2777
2789
عنوان

مهمونی زوری😭🤬

194 بازدید | 11 پست

انقد بدم میاد از تک‌به تکشون جز دو سه نفر یه سری که فضول حسود ذات خراب یه سری هم سر یه موضوعی بهم تسلیت نگفتن بدم اومده نمی‌دونم چیکار کنم مجبورم برم به خاطر خانوادم چه رفتاری کنم آخه خیلی بدم میاد اصلا دوست ندارم تو روشون نگاه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک های قبلیتم دیدم

کلا بنظرم یه مقدار بد بینی و انگار با همه دشمنی داری

یکم راحت تر بگیر برای خودت هم اسون تره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اره خب جای من نیستی عزیزم

درکت میکنم..

پس بخاطر پدرت برو سعی کن بهت خوشبگذره و برای دو سه ساعتم که شده همه چیو فراموش کن...

اگه سوالی ازت کردن سربسته جواب بده توضیح نده

دوازدهمین کاربریمه با تلاش زیاد ثبت نام کردم!!نی نی یار قشنگم تعلیق نکن🙂
درکت میکنم.. پس بخاطر پدرت برو سعی کن بهت خوشبگذره و برای دو سه ساعتم که شده همه چیو فراموش کن... ...

عزیزم هم ماهی منی که خودت میدونی ما فروردینیا نمی‌تونیم درو بازی در بیاریم 

اره خب جای من نیستی عزیزم

نه نیستم ولی ادمایی رو دیدم که توی شرایط بدتر از شما هم بودن و اوضاع بهتری داشتن 

چون فامیل یه قسمت جدا نشدنی از زندگیه و نمیتونی کاریش کنی و تو داری با خودت میجنگی اونا خیلی ریلکسن و الان روحشون خبر نداره از اذیتی های تو و بنظرم به جای جنگیدن راه مناسبشو پیدا کن

اگه فامیلای شما فضولن فامیلای من توی 7 سالگیم یه جوری با لگد منو زدن که کارم به بیمارستان کشیده و توی 10 سالگیم مسخرم میکردن، از هیکلم بگیر تا اسممو من دیدم نمیشه قطع رابطه کرد به جاش یاد گرفتم چطوری باشون رفتار کنم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
نه نیستم ولی ادمایی رو دیدم که توی شرایط بدتر از شما هم بودن و اوضاع بهتری داشتن  چون فامیل یه ...

😥😥اره من باید رو خودم کار کنم ببخشید عزیزم نمبخاستم ناراحتت کنم توهین کنم 

😥😥اره من باید رو خودم کار کنم ببخشید عزیزم نمبخاستم ناراحتت کنم توهین کنم 

نه گلم ناراحت نشدم

دردی که داری میکشی  رو کاملا میفهمم چون منم توی موقعیتت بودم