2777
2789
تا ۸ جلسه آره بعدش فکر کنم میشه ۳ ماه یک بار بعد ۶ ماه یک بار

ممنون عزیزم

شما انجام دادی؟ 

اگه حالا توی اون تاریخ دقیق که یک ماه میشه تایم قاعدگی مون باشه میشه چند روز تاخیر انداخت؟ 

خوانید از دل و جان , دلدارتان خدارا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم شما انجام دادی؟  اگه حالا توی اون تاریخ دقیق که یک ماه میشه تایم قاعدگی مون باشه ...

اره منم انجام دادم عزیزم 

نه مشکلی نیست در حد چند روز تاخیر 

ولی اگر میتونی کندلا پیدا کنی عالیه واقعا دستگاه لیزر خوبیه

Maryam::❤️

نه ضروری نیست ۱ ماه باشه

دقت کن عزیزم. هر وقت ۳۰ یا ۴۰ درصد موهات درومد، اونموقه لیزرت تاثیر گذاره.

شما اگه هر ماه بری و توی اون ۱ ماه کمتر از ۳۰ درصد موهات درومده باشه، لیزرت بی تاثیره و پولاتو دور ریختی

دستگاه هم فقط کندلا یا سایناشور. بقیش بدرد نمیخوره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه ضروری نیست ۱ ماه باشه دقت کن عزیزم. هر وقت ۳۰ یا ۴۰ درصد موهات درومد، اونموقه لیزرت تاثیر گذاره. ...

ممنونم عزیزم ازینکه وقت گذاشتی پاسخ دادی 

من یه جلسه رفتم الکساندر کندلا دستگاهشه

زیر بغلم میتونم به جرئت بگم 80 درصدش ریخته 

پاهام 30 درصد ریخته 

دستام 40 درصد اینا 

خوب فقط یه جلسه رفتم 

برای جلسه دومم 

احتمالا تایمش با قاعدگی یکی باشه 

چند روز تاخیر بیفته 

ولی دراومده موهام 

خوانید از دل و جان , دلدارتان خدارا
ممنونم عزیزم ازینکه وقت گذاشتی پاسخ دادی  من یه جلسه رفتم الکساندر کندلا دستگاهشه زیر بغلم می ...

خواهش میکنم گلم

اصلا ایرادی نداره چند روز دیرتر بری

هر ناحیه که ۳۰ یا ۴۰ درصدش درومد میتونی بری انجام بدی. چون بعضی جاها دیرتر رشد میکنن و جوابدهی هرجایی از بدن با بقیه جاها فرق داره.

منم دستگاهم کندلا هست. دیروز جلسه ی ششم بودم.

هر وقت ۳۰ یا ۴۰ درصد موهام درمیاد میرم. من خیلی تحقیق کردم که اینو متوجه شدم. وگرنه مرکز لیزر که از خداشونه پول بگیرن میگن هر ماه بیا در صورتی که اگه به اندازه ی کافی مو درنیومده باشه اصلا تاثیر نداره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

بله ۲۵ روز تا یکماه برای اینکه نتیجه بگیرید

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم😊هم دستگاهشون جدید و به روزه هم عملکرد اپراتور خیلی صبورانه و دقیق شات میزنه👌

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره در مقایسه با الکس بی خاصیت عالیه

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم😒اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته😍 شمارشو براتون میذارم

09217870776