2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید

106 بازدید | 15 پست

بچه‌ها تا کنکور چند روز بیشتر نمونده بیایید پیش خدا یه قراری بزارید که اگر اون نتیجه دلخواه تون رو گرفتید و رشته مدنظرتون رو قبول شدید البته اگر دوست داشتید کتاباتون رو بدید به عزیزانی که توان تهیه شو ندارن تا اون ها هم بتونن مثل شما به آرزو و هدف شون برسن 💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کسی که کتابای منو ببره خیلی حال میکنه چون خیلی کاملن خط به خطه نکات توشه

البته من کنکوری سال بعدم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

کسی که کتابای منو ببره خیلی حال میکنه چون خیلی کاملن خط به خطه نکات توشه البته من کنکوری سال بعدم

چ رشته ای ؟نکات و از کجا میاری

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
چ رشته ای ؟نکات و از کجا میاری

تجربی

خب سه دور خیلی سبزو زدم همه نکاتشو تو جزوم وارد کردم حالا برم ای کیو باز نکات اونم وارد میکنم

کتابای عمومیمم که برا نهایی معمولا با دو سه تا استاد داشتم تمام نکاتی که میگفتنو تو کتاب و یه دفتر داشتم تو اون مینوشتم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

تجربی خب سه دور خیلی سبزو زدم همه نکاتشو تو جزوم وارد کردم حالا برم ای کیو باز نکات اونم وارد میکنم ...

استادات انلاین بودن؟

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
استادات انلاین بودن؟

اره