2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعداز زایمانم خیلی اذیت شدم نوبت زدم واسه عمل مامانم نذاشت انقد انبرنسا دود دادم خوب شدم الان ۷سا ...

خب من اصلا به طب سنتی اعتقادی ندارم ولی خدا رو شکر که خوب شدین و شقاقتون مزمن نشد

من میخواستم شهریور انجام بدم ولی موکول شده به ماه آبان . ۲تا دکتر رفتم هردو هم عقیده بودن که قبل بار ...

اتفاقا دکتر من خیلی توصیه به عمل نمی کرد قبل بارداری 

ولی من مجبورم چون شقاقم طولانی و مزمن شده و میترسم تو بارداری اذیتم کنه خیلی

جدی؟ بعدش درد زیادی نداشت؟ من لیزر نمیکنم جراحی سنتی انجام میدم 

نه اصلا درد نداشت فقط پانسمان داشته که دکتر گفته بشین تو لگن آب گرم پانسمانت خیس بخوره بعد جداش کن تا یکی دوماه گفته هر روز تو لگن آب گرم بشین همین،خودمم میخوام برم برای هموروئید اگر جراحی بخواد همین‌جا لیزر میکنم

نه اصلا درد نداشت فقط پانسمان داشته که دکتر گفته بشین تو لگن آب گرم پانسمانت خیس بخوره بعد جداش کن ت ...

چه خوب،  لیزر تو ایران انگار خیلی شایع شده 

من تو سایت های خارجی سرچ می کردم اکثرا مثل دکتر خودم توصیه به اسفکترونومی که عمل جراحی سنتی هست می کردن