2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یک مختصری از وضعیت اقای داماد خانوادشون تعداد ازدواج های خواهر برادران رابطه پدر و مادر این آقا پسر و سطح اقتصادی داماد بفرمایید تا من بهتون بگم که چه کاری انجام بدین به نفع شما خواهد بود.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
سلام عزیزم یک مختصری از وضعیت اقای داماد خانوادشون تعداد ازدواج های خواهر برادران رابطه پدر و مادر ا ...

3تا داداش داره ک ازدواج کردن هرکدوم یبار وضعشم خوبه خودش ولی ما اوضاع مالیمون زیاد خوب نیست

3تا داداش داره ک ازدواج کردن هرکدوم یبار وضعشم خوبه خودش ولی ما اوضاع مالیمون زیاد خوب نیست

ممنون از پاسخگویی ات 

من بعنوان یک بزرگترربا تجربه روزانه چندیدن طلاق و اختلاف خانوادگی بهت تبریک میگم.

شما را بخاطر اصالت و وقار شخصیت خودت و خانواده ات انتخاب کردن 

شرایط مالی دختر هرگز ملاک عمل نیست.

عزیزم

۳ دانگ خانه ( خونه ای که موجود باشه و در صداق ذکر بشه نه اینکه بگن در آینده بنامش میکنیم)

۱۴ تا سکه 

حق طلاق 

حق حضانت 

اگر این اقا از نظر سنی عقلی پختگی لازم را داره و میتونه حامی خوبی باشه میتونید به حق طلاق اکتفا کنید.

هرگز خودتان را سطح پایین نبینید.

بسیار دیدم افرادی شاخص و سرمایه دار فقط فقط اصالت و پاکدامنی دختر ملاکشون بوده و هیچ چیز حتی جهیزیه از خانواده دختر نخواستند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ممنون از پاسخگویی ات  من بعنوان یک بزرگترربا تجربه روزانه چندیدن طلاق و اختلاف خانوادگی بهت تب ...

بله ایشون گفتن جهیزیه مهم نیست حتی ❤️گفتن درکنار هم همه چیو میگیریم و خودشون میگیرن

بله ایشون گفتن جهیزیه مهم نیست حتی ❤️گفتن درکنار هم همه چیو میگیریم و خودشون میگیرن

ببین فقط شما را برای اصالتت میخواهن این یعنی بهترین انتخاب❤️🤩