2777
2789
۶ماهه پیش،الان خداروشکربهترم بارعایت بسیارزیادرژیم غذایی،قبل وبعددفع هم روغن زیتون به مقعدم میزنم وف ...

ای بابا، استرس خودش یبوست میاره باید ریلکس بود

یعنی بتادین خیلی میزدین به آب؟ میگن باید کم بریزین در حدی که آب به رنگ چایی کم رنگ دربیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من بارداریام قبل عمل بود،نگران بارداری نباش باتغذیه درست ویه شربتی هم هست ملینه اگه لازم شددکتربر ...

مرسی عزیزم، پس شما دیگه تجربه برگشت شقاق نداشتین؟

یعنی ۲ ماه درد زیاد داشتین یا کم بود؟ از قبل عمل دردتون بیشتر بود؟

انقدرنگران نباش بالاخره هرعمل جراحی قطعاسختیایی داره ولی بعددوماه خوب میشی فقط دردهای خیلی زیادمال دوهفته اولشه ملین میده دکترسعی کن هرروزه شکمت کارکنه که زودترخوب شی،اون خونریزی های قبل عمل دیگه نیست من خیلی خونریزی داشتم قبل عمل البته تادوهفته خونریزی داری بخاطربخیه هاوجراحیه نگران نشوکمکم کم میشه ونهایتا خیلی بهترازقبل عملت میشی من دوتابواسیرم دشتم اوناهم جراحی شداحتمالابرای شماراحت ترباشه

مرسی عزیزم، پس شما دیگه تجربه برگشت شقاق نداشتین؟

نه تاالن که شش ماه گذشته خداروشکر،فقط خیلی رعایت میکنم هرشب یاانجیرازصبح خیس شده،یابرگ زردالوخبس کرده یاالوخیس شده روباابشون میخورم دوق روغن زیتون واب فراوون درطول روزوسبزیجات وعده های غذایی

انقدرنگران نباش بالاخره هرعمل جراحی قطعاسختیایی داره ولی بعددوماه خوب میشی فقط دردهای خیلی زیادمال د ...

من فقط شقاق دارم، شقاقم یه وقتایی عود میکنه و ول نمیکنه و یه وقتایی آرومه و درد نداره، ولی مزمن شده و وقتی مزمن میشه هم چارش جراحی هست فقط، حالا ۲ روز دیگه عمل دارم و درد ندارم مسخره کرده

من چون قصد بارداری دارم‌میخام هرطور شده تموم شه و برنگرده، چون با درد شقاق باردار هم باشی دیگه خیلی بیچاره میشی