2777
2789
عزیزم شما عمل شقاق رو انجام دادی؟یکم از تجربیات عمل و بعد عملت میگی لطفامنم میخوام عمل کنم میترسم بع ...

سلام عزیزم، بله حدود ۲ سال پیش عمل کردم و خیلی راضیم، منم چون ۸ سال درگیر شقاق بودم و خیلی درد کشیدم فکر میکردم اگه عمل کنم باز عود میکنه و باورم نمیشد یه روز خوب خوب شه ولی خدا رو شکر کاملا خوب شدم، دکتر تولیت کاشانی به معمای واقعی کلمه منو نجات داد از درد، حتما پیش دکتر خوب برو چون واقعا مهمه که دکتر تبحر داشته باشه

من بعد عمل سریع خوب نشدم، تقریبا ۶ ماه طول کشید تا کامل خوب شم، گاهی درد داشتم و گاهی نه ولی واقعا دردش به اندازه ی قبل عمل نبود، خود عمل هم خیلی دردناک نبود برای من دکترم به روش سنتی عمل کرد و با لیزر نبود، فقط روز دوم بعد عمل دردم زیاد بود بعد اون کم و کمتر شد، البته بعد عمل گاز استریل رو به مدت دو ماه باید روی ناحیه عمل میذاشتم که این یکم سخت بود، درکل پیش دکتر خوب عمل کن و اصلا نگران دردش نباش 

اسم دکتر محسن تولیت کاشانی رو هم تو اینترنت سرچ کنی اطلاعاتش میاد و میتونی نظرات رو درمورد ایشون بخونی

تو بیمارستان عرفان نیایش تهران عمل میکنن برو پیشش عمل کن به احتمال ۹۹ درصد خوب میشی 

ایشالا هرکی این بیماری رو داره درمون شه واقعا مریضی وحشتناکیه

سلام عزیزم، بله حدود ۲ سال پیش عمل کردم و خیلی راضیم، منم چون ۸ سال درگیر شقاق بودم و خیلی درد کشیدم ...

ممنون عزیزم 

من‌ تهران نیستم

اینجا هم فقط با لیزر عمل میکنن

چون میگن لیزر برگشت داره دو دلم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم من‌ تهران نیستماینجا هم فقط با لیزر عمل میکننچون میگن لیزر برگشت داره دو دلم

منم شمال زندگی میکنم ولی اومدم تهران عمل کردم، شب بستری نمیشی در حد ۴ ۵ ساعت بعد عمل نگهت میدارن بعد مرخصی، به نظرم بیا پیش یه دکتر خوب عمل کن 

اره منم شنیدم با لیزری احتمال برگشت بیشتره

منم شمال زندگی میکنم ولی اومدم تهران عمل کردم، شب بستری نمیشی در حد ۴ ۵ ساعت بعد عمل نگهت میدارن بعد ...

من از تهران خیلی دورم

ولی به مشهد نزدیکیم

یه دکتر عالی تو مشهد هست ولی فقط خصوصی عمل‌میکنه اونم میگن ۴۰، ۵۰ تومن میگیره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من از تهران خیلی دورمولی به مشهد نزدیکیمیه دکتر عالی تو مشهد هست ولی فقط خصوصی عمل‌میکنه اونم میگن ۴ ...

خب اگه کارش انقد خوبه و توان مالی داری برو پیشش عمل کن راحت شی، دکتر منم فقط بیمارستان خصوصی عمل میکرد

خب اگه کارش انقد خوبه و توان مالی داری برو پیشش عمل کن راحت شی، دکتر منم فقط بیمارستان خصوصی عمل میک ...

هزینه عمل شما چقد شد و چه سالی عمل کردی؟