2777
2789
منظورم از جدایی همون طلاقه میگم میدونی خودت رو با فکر کردن به طلاق وجدایی از یاد بردی میگم بزار یه م ...

عزیزم من حالم خوب میشه یعنی؟؟؟

همسرم آدم خوبی میشه. 

و این که یه دوست دارم. ۹ سال هست با پسره بوده ولی پسره رفته به دلیل خاج رفتن. پسره بر میگرده ازدواج می‌کنند. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش همه چی همونجوری میشه که تو دلت میخواد ولی یه کم سختی داره اما عاقبت جدا میشی و حالت خوب م ...

با اجازه اسی

عزیزم شما اخرش جواب منو ندادین...ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟مرسی ازمحبتت

گفتین ی جمله بگو تا حسموبگم...جمله م این هستش...بعضی چیزا دیدنی نیس..حس کردنیه..مثله اینکه خدا چقدر دوستت داره

رابطم باماکان جدی میشه؟

عزیزم ارتباطتون به ازدواج ختم نمیشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
با اجازه اسی عزیزم شما اخرش جواب منو ندادین...ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟مرسی ازمحبتت گ ...

تو مهربان و دلسوزی با انصافی و اگه کسی در حقت خوبی یا عملی انجام بده دوست داری براش جبران کنی. بله ازدواج مجدد با فردی که شغلش آزاده  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تو مهربان و دلسوزی با انصافی و اگه کسی در حقت خوبی یا عملی انجام بده دوست داری براش جبران کنی. بله ا ...

بله عزیزم درست گفتین...عزیزم این دفعه خوشبخت میشم؟ همسر اینده م ادم خوبیه؟ زمان اشنایی یا زمان ازدواج رو ممنون میشم بگین؟

بله عزیزم درست گفتین...عزیزم این دفعه خوشبخت میشم؟ همسر اینده م ادم خوبیه؟ زمان اشنایی یا زمان ازدوا ...

انشاله به امید خدا خوشبخت میشی و اینبار خیلی پخته تر و با تجربه تر از گذشته زندگیت رو اداره میکنی

انشاله به امید خدا خوشبخت میشی و اینبار خیلی پخته تر و با تجربه تر از گذشته زندگیت رو اداره میکنی

خییلی ممنون عزیزم

۳ تاحمد برات میخونم..چیزی دیگه ای هس ک  حس کرده باشی و بخوای بگی...برام دعاکن این دفعه خوشبخت شم..عزیزم زمان ازدواج رو نمیتونین حدس بزنین یا زمان اشنایی رو؟؟ شرمنده عزیزم ک اینقد سوال میپرسم