2777
2789

سلام گفتم درست نیست تو تایپیک دیگران جواب سوالت رو بدم به خاطر همینم اومدم اینجا که تایپیک حس ششمی هست عزیزم شما دختر آرومی هستی.تو تصمیم های جدی زندگیت  از دیگران تأثیر میگیری ولی در نهایت پشیمون میشی .از یه چیزی میترسی .یه موضوع کوچیک رو برا خودت بزرگ میکنی و اونقدر ذهنت رو درگیرش میکنی تا آسیب ببینی عزیزم تا دو سه ماه دیگه حالت خوب میشه و شادی دوباره به قلبت بر میگرده .امیدوارم زودتر حالت خوب بشع و برای بهبود سلامتیت و حل مشکلت ۱۴ تا صلوات میفرستم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گفتم درست نیست تو تایپیک دیگران جواب سوالت رو بدم به خاطر همینم اومدم اینجا که تایپیک حس ...

مرسی عزیزم اخر پدز و مادرم به جداییم راضی میشن من عقدم دخترم هنوز

اینایی که گفتی درسته چون من اعتماد بنفسم کم هست و وسواس در انتخاب دارم 

دوباره میتونم ازدواج کنم 

مرسی عزیزم اخر پدز و مادرم به جداییم راضی میشن من عقدم دخترم هنوز اینایی که گفتی درسته چون من اعتما ...

عزیزم شما تنها وسواس انتخاب نداری بلکه وسواس فکری هم داری و بهتره با یه مشاوره ارتباط بگیری چون الان که دغدقه جدایی رو داری بعد از جدایی دغدقه افسوس و پشیمونی رو داری که چرا عجله کردم چون از اول انتخابت از روی علاقه نبوده الانم نمیخوای قبول کنی که باهاش کنار بیایی ببین پدر و مادرت چون فکر میکنن تصمیمت از روی عقل و منطق نیست باهات مخالفت میکنن و اینکه اگه دلایل محکمی برا جدایی داشته باشی اونها هم کوتاه میان و در کنارت هستن ولی در کل از پشیمون شدنت میترسن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم شما تنها وسواس انتخاب نداری بلکه وسواس فکری هم داری و بهتره با یه مشاوره ارتباط بگیری چون الان ...

اره وسواس فکری دارم الان ۳ ماه زیر نظر مشاورم که این تصمیم گرفتم با چند مشاور دیگه هم حرف زدم اونا هم گفتن جداشو ،عجله نکردم اصلا کنارش حالم بده هیچ حسی بهش ندارم ،نمیتونم کنار بیام اصلا بفکر این که در کنارش باشم و.. حالم بد میشه و بهم میخوره .پدر و مادرم دوست نداشتن دلیل منطقی نمیدونن ولی دوست داشتن خیلی مهمه من واقعا نمیدونم چکار کنم اونا هم با توجه که بعد پشیمون میشی من به سمت عقد سوق دادن من نمیخواستمش میترسیدم از این که فردا این رد کنم با یکی دیگه ازدواج کنم سرکوفت و سرزنشم کنن

اره وسواس فکری دارم الان ۳ ماه زیر نظر مشاورم که این تصمیم گرفتم با چند مشاور دیگه هم حرف زدم اونا ه ...

نگران نباش همه چی همونجوری میشه که تو دلت میخواد ولی یه کم سختی داره اما عاقبت جدا میشی و حالت خوب میشه و قطعا دوباره ازدواج موفقی خواهی داشت و بهتره که به مشاور ها بگی با پدر و مادرت صحبت کنن تا اونها خودشون رو به خاطر جدایی شما سرزنش نکنن 

نگران نباش همه چی همونجوری میشه که تو دلت میخواد ولی یه کم سختی داره اما عاقبت جدا میشی و حالت خوب م ...

مشاوره میخواد با خواهرم صحبت کنه 

برام دعا کن عزیزم خیلی میترسم همش خودم سرزنش میکنم 

این راهکارم خوبه نشد باید بفرستمشون پیش مشاور