2777
2789
عنوان

پرستاربچه

111 بازدید | 8 پست

سلام خانما وقتی سرکار هستین و بچه ها رو به پرستار میسپارین دلتون نمیمونه؟من همش از بس یچیزایی شنیدم میترسم که نکنه پرستار به بچه رسیدگی نکنه و یا اینکه آدم درستی نباشه واسه همین تو محل کار مادام حواسم به خونه اس و دلم میمونه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوربین نصب کن و برنامشو بریز روی گوشیت مدام چکش کن خیالت راحت باشه

نصب کردم عزیزم

ولی مادام نمیتونم که گوشی دست بگیرم تو محل کار 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
وااا مگه خونت دوربین مدار بسته نگذاشتی.  حتمااا همه جا دوربین بزار . از طریق گوشیت چک کن همش. ...

نه عزیزم نصب کردم ولی مادام نمیشه چک کرد تو محل کار واسه همینم دلم میمونه

منم مثل شمام برای همین تصمیم دارم مرخصی هام که تموم شد بچه ام با خودم ببرم سرکار و بذارم تو اتاق همس ...

چقدر خوب

تو ادارتون گیر نمیدن اگه بچه رو ببرین؟

نه عزیزمم همسرم سرپرست اونجاست و از اتاقش زیاد استفاده نمیکنه، برای همین یه مدت کوتاهی می تونم ببرم ...

چقدرعالی