2777
2789
عنوان

جن عاشق

304 بازدید | 8 پست

بچه ها راسته؟من به اینجور چیزا اعتقاد ندارم میدونم جن وجود داره اعتقاد به جن عاشق نداشتم تا یکی دو ماه پیش یکی همینجا پست گذاشته بود گفته بود جن بکارتمو زده منم بیخیال شدم ولی دو سه روز پیش یکی هم همین حرف رو زده بود گفته بود طلسم شدم و اینا میدونم کار ی جن هس ،من سی و سه سالمه با اینکه چهره معمولی  رو به بالا دارم و موقعیتی نسبت به خواستگارام بالاتر هس ولی میبینی میان خواستگاری خود پسره و خونواده ش از خداشونه من عروسشون بشم ولی به خواستگاری رسمی نمیرسه؟ممکنه من جن عاشق داشته باشم ،تو گوگل خوندم کسی که جن عاشق داشته باشه همه ش بد بیاری میاره مثل من ،دو سه سال پیش هم شب  خوابیدم انکار یکی پاش رو گذاشت رو پای من یا بعضی اوقات احساس میکنم یکی تو خونه مونه حتی وقتی به جن فکر نمی کنم همیشه کسل م بارها شده ازم اینور اونور خواستگاری کردن با اینکه دوست داشتم ازدواج کنم ولی همون ثانیه بدون اینکه مهلت فکر کردن بخوام جواب رد دادم با اینکه موقعیت هاش هم خوب بودن ولی این چند وقته خواستگار از سطح خودم پایینتر میاد. تازه اونا هم پا پس میکشن،به اینجور چیزا اعتقاد نداشتم ولی خوب با توجه به بالا رفتن سنم ی کم نگران شدم تحصیلاتم هم بالاس ولی برای آزمون استخدامی شرکت میکنم ی هو میبینی موقع کارت ورود به جلسه سیستم ارور میده نمیتونم برم سر جلسه،تو شغل آزاد هم شانس ندارم همه ش از این شاخه به اون شاخه میپرم ولی هیچ، با اینکه از بچگی کار کردم ولی میخندین بهم اگه بگم چقدر پس انداز دارم تازه آدم قانعی هم هستم مثلاً شاید سالی دو بار مانتو بخرم شلوار و اینا هم هر موقع کهنه بشن ولی 

هر موقع این داستان جن عاشقو میگن من میترسم میرم تو فازش بعدش که میرم لباس عوض کنم با ترس با جن احتمالی وارد مذاکره میشم میگم ببین تو که جنی برو عاشق دختر روس شو خر نشی ایران بمونی.بعد خیالم راحت میشه راحت لباسمو عوض میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی که جن دیده و تجربه های زیادی داشته 

باید بگم جن عاشق وجود نداره اگرم باشه سراغ هر کی نمیاد بای

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

اره عزیزم وجود داره

حرز امام جواد همراهت داشته باش همیشه 

تنها راه مقابله باهاش نزدیکی با خداس نماز بخون 

هر روز تو خونه قران باز کن مخصوصا یاسین بقره و جن و حدیث کسی هر روز یکیشو وا کن و چهار قل وایت الکرسی قبل خواب یا هر روز بخون 

عود و اسپند زیاددود کن 

و چهار گوشه خونتون اب نمک یا سرکه بزارید و تابلو های قرانی مثل ونیکاد و ایت الکرسی چهار قل و حرز امام جواد

اینایی که میگی جن عاشق نیستشا اینا فک کنم بختتو بستن کلا همش بد میاری حالا اگه بگیم طلسم واقعی باشهاا چون جن عاشق حس مالکیت رو یکی داره ولی اینکه همش شغل و کارشو به فنا بده جن عاشق نیست

اره عزیزم وجود داره حرز امام جواد همراهت داشته باش همیشه  تنها راه مقابله باهاش نزدیکی با خد ...

و اینکه سعی کن زیاد برهنه نمونی مثلا موقع لباس عوض کردن یا دستشویی و حمام چون جذب میشن  

و بهداشت محیط و فردی زیاد رعایت کن چون جذب کثیفی هم میشن