2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم تروخدا اگر هستی جواب بده ...تو یه تاپیک گفته بودید خوا هر زادتون انریماش بالاس ...چقدر با ...

سلام عزیزم آنزیم هاش خیلی بالا بود فکر کنم حدود دویست سیصد . بعد اول گفتن شاید متابولیک هست تست دادن منفی بود زردی پایین نیمد و آنزیم ها تا فکر کنم سه ماه بعد دارو دکتر داده بود بهش فکر کنم گیوتین بود باز چندین بار آزمایش داده بود ی کم بالا بود تا آخر سر ی دو ماه پیش در حد حزبی بالا بود دیگه الان نمی دونم ولی پسره یازده ماهه بخدا الان ی ماهه راه افتاده اینقدر زیاده و با هوش که نگو اگه هم بالا باشه میاد پایین نگران نباش خواهر من اینقدر زجر کشید اینقدر حرص خورد ولی ماشاالله بچه زبلیه

سلام عزیزم آنزیم هاش خیلی بالا بود فکر کنم حدود دویست سیصد . بعد اول گفتن شاید متابولیک هست تست دادن ...

ممنونم عزیز دلم که جواب دادی به خداا دارم میمیرم از ترس...ز استرس همش حالت تهوع دارم...خدا حفظش کنه هداروشکر که اومده پایین همینکه روندش نزولیه یعنی چیزی نیست ...برا پسر منم دعا کن چیزیش نباشه انزیمای پسرم تقریبا دوبرابر شده ۶۴ و ۶۶...خیلی حالم خرابه

ممنونم عزیز دلم که جواب دادی به خداا دارم میمیرم از ترس...ز استرس همش حالت تهوع دارم...خدا حفظش کنه ...

خواهش عزیزم مرسی .همچنین گل پسر خودت.وای عزیزم این که چیزی نیست خدا شاهده ی سری خودم آزمایشاش گرفتم سه تا بالای دویست بود ده برابر این مشکلی نداره میاد پایین اصلا نگرانی ندارد بهدا پسر خواهرم اینقدر زیاده ماشاالله ده ماهگی راه افتاده . .زود میاد پایین دوبرابر چیزی نیست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز